1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Firandet fortsätter med världens bästa Gustav

Firandet fortsätter med världen bästa Gustav

Idag fortsatte födelsedagsfirandet med ingen mindre än min fina Gustav. Jag hade bokat bord på Winnie’s Kitchen N’ Comfort. Vi köpte take away därifrån efter att Matgeek hade tipsat om deras goda västerbotten hamburgare. Hamburgaren var magisk så jag ville dit igen och testa deras andra rätter. And trust me when I say, vi blev inte besvikna. Till förrätt så tog vi alla en kantarellsmörgås som serverades på deras hembakta bröd. Alltså den var himmelsk. Och ett stort plus för att den serverades på så fin tallrik och att de fanns så mycket kantarellstuvning på smörgåsen.

Firandet fortsätter med världen bästa Gustav
Firandet fortsätter med världen bästa Gustav

Till varmrätt så tog Johan deras ravioli som han tyckte var super god men han hade önskat mer mat på tallriken. Jag valde en av deras kötträtter och den var lika god som den var vacker. Väldigt fräsch i smaken. Gusse tog deras hamburgare. Vi alla tre var otroligt nöjda med vårt besök. Personalen var så otroligt service minded och maten får 10 av 10. Detta är nog min nya favorit restaurang. Ni hittar dom på Regementsgatan i Vänersborg.

Firandet fortsätter med världen bästa Gustav
Firandet fortsätter med världen bästa Gustav

Efter maten så åkte vi en sväng till Överby och utförde lite ärenden innan vi åkte hem till oss för att dricka te/coffee och äta tårta. Jag fick även öppna mina presenter men gulle Gustav hade råkat köpa den gröna skålen som jag fick igår av Johans familj. Men jag hade sagt till honom innan att alla hade fått samma lista så risken fanns ju att de skulle råka köpa samma. Men han får lämna tillbaka den och så ska jag få en annan present när vi ska fira honom senare i Oktober. I de lilla paketet så hade han köpt Toffifee white chocolate som är min favorit. Jag typ skrek av lycka haha.

Jag är så himla nöjd med dagen. Gusse har blivit en av mina bästa vänner och jag älskar honom så mycket. Klockan 00:00 skickade ha ett röstmeddelande där han sjung Ja må du leva. Hur söt? Är så himla glad och tacksam för att han har blivit en del av mitt liv. Vänner som honom är svåra att hitta så det känns verkligen som att jag har vunnit på jackpot.

Firandet fortsätter med världen bästa Gustav
Firandet fortsätter med världen bästa Gustav
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.