0   8
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Köp din Julkrans hos Vackrabuketter.se


Detta inlägget innehåller reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Köp din Julkrans hos Vackrabuketter.se

Äntligen så är dagen här! Jag började planera årets julkransar redan i Januari! Beställde in en massa nya band och material. Förra året blev kransarna en succé vilket gjorde mig så himla glad så jag hoppas naturligtvis att ni kommer tycka om dom i år också. Detta året så har ni kunder möjlighet att välja vilket band ni vill ha till kransen. Jag älskar American Christmas så jag älskar de nya banden som går i nyanserna guld och vitt. Men samtidigt så finns det många som mer tycker om de svenska traditionella kransarna med rött band.

Köp din Julkrans från Vackra Buketter

Kransarna kommer i tre olika storlekar och det som är extra speciellt för i år är att jag kan skicka den lilla kransen via posten. Detta gjorde jag som ett test förra året för några av mina trogna läsarna här på bloggen och det gick super bra. Jag hoppas också att detta gör att jag får in fler kunder då det inte spelar någon roll vart i Sverige man bor. De andra kransarna är för stora för att skickas. Men samtidigt så verkar många föredra de små kransarna.

Köp din Julkrans hos Vackrabuketter.se

Här ovan kan ni se både priser och storlekar på kransarna. Det går att se detta tydligare direkt på hemsidan. För att beställa en krans eller flera så skicka iväg ett mail till mig på info@vackrabuketter.se. Jag kommer sitta och binda kransar fram till Julafton så ni har hela November och December på er att beställa. Och det går jätte bra att beställa en krans nu i November då den kommer hålla hela vintern. Min mamma hade förvarat sin krans i sitt förråd och den var fortfarande hel och hade inte barrat något alls.

Dela

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.