3   37
1   27
8   32
7   31
9   37
1   30
3   31
3   33

Det har varit en intensiv vecka men med en massa roligt jobbrelaterat

skärmhjärnan av anders hansen

Denna veckan har gått så himla fort. Det har varit en intensiv vecka men med en massa roligt jobbrelaterat. Ni glömmer väl inte av min rabattkod som jag skrev om i detta inlägget? Passa på innan den går ut. Förutom att spela Pokémon Go hela dagarna så har jag börjat spela in min vloggvecka. Ofta när jag har vloggvecka så är jag pepp de två första dagarna och sen vill jag bara att det ska vara över vilket också syns tydligt i materialet som jag publicerar.

Därför har jag börjat spela in vloggar redan nu. Jag vill kunna ta min tid med redigeringen, se till att jag får tillräckligt med bra material och att sedan kunna lägga ner de 4-5 timmarna som det tar att texta varje video. Första vloggen är klar! Behöver bara texta den och fixa en thumbnail men jag blev riktigt nöjd med den och tror att detta är rätt sätt för mig att gå.

skärmhjärnan av anders hansen

Jag har även börjat läsa i boken som jag lånade hem från biblioteket för ett tag sedan. Det var länge sedan som jag läste en bok men jag saknar att läsa överlag. För kanske 10 år sedan så följde jag 140 bloggare, VARJE DAG! Och på den tiden så uppdaterade man sina bloggar 3-6 gånger per dag. Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att läsa ikapp alla blogginlägg som jag missat för att sedan skriva i min egna blogg. Idag följer jag kanske tre bloggar och då uppdaterar inte dom varje dag. Youtube i alla ära men det är något speciellt med att få läsa om någons liv. Att få se bilder och följa med i text. Kanske är det något som sitter kvar från när man var liten?

Jag älskar detta nya kapitel i mitt liv

Får jag lite pluspoäng nu när jag börjar läsa böcker vid 30 års ålder haha. Jag märker dock att jag har svårt att koncentrera mig på det jag läser. Flera gånger kommer jag på mig själv med att tankarna börjar gå åt något annat. Kanske är det för att jag inte är van? Kanske är boken tråkig? Nej tråkig skulle jag inte säga att den är. Men det är något som jag får arbeta med helt enkelt. Jag njuter i alla fall av att kunna ta en stund i vardagen åt att sätta mig i sängen, med en kopp te och läsa ett kapitel eller två.

Dela

14 Kommentarer

 1. 4 september, 2020 / 22:16

  Vilken härlig vecka du har haft 🙂

 2. 4 september, 2020 / 23:41

  det är boken!!

  nu har jag inte läst en vuxenbok på evigheter MEN märkte förr iaf att om jag kom på mig själv med att läsa samma sida för 3e ggn för att jag tappat bort handligen – så var boken inte för mig!
  lånade alltid minst 10 böcker i stöten för jag visste att jag skulle få lägga bort några pga ointresse 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   5 september, 2020 / 09:44

   Jag vet inte om jag kan hålla med dig för jag tycker att boken är väldigt intressant 😀 Den är dock lite hoppig när det ska ge exempel och det är nog det som gör att tankarna vandrar iväg 😅

 3. 5 september, 2020 / 15:26

  Grym du är som kämpar på med vloggandet! Låter riktigt tidskrävande!

 4. 7 september, 2020 / 15:07

  Åååh, dessa koppar är såå goooa att dricka ur 😀 😀

 5. 9 september, 2020 / 10:04

  Jag tycker det är så mysigt att läsa en riktig bok <3 önskar jag tog mig mer tid till det

  • dixiwonderland
   Författare
   11 september, 2020 / 11:24

   Ta dig tiden! Så värt verkligen 😀

 6. 9 september, 2020 / 12:17

  140(??) haha helt galet vad man hade tid med förr xD

 7. 9 september, 2020 / 18:44

  Hoppas du får en fortsatt trevlig vecka☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.