3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Jag har alltid varit en framtidsdrömmare

Det var exakt en vecka sedan jag skrev ett blogginlägg. Wow trodde inte att det var så länge sedan. Dagarna går så himla fort. Jag har lagt allt mitt fokus på vloggveckan som kommer starta vilken dag som helst. Är fortfarande inte klar med alla vloggarna men på god väg. I boken som jag läser nu, Skärmhjärnan. Så får jag lära mig mycket av hur mobilen påverkar oss. Jag kan stolt säga att jag är en person som ofta lämnar mobilen hemma när jag går en promenad med hundarna. Jag tycker det är skönt att få vara bortkopplad. Istället för att kolla mobilen det sista jag gör innan jag ska sova så ligger jag istället och läser i boken. Så mysigt.

Jag har alltid varit en framtidsdrömmare

Idag startade jag dagen med lite stretching/meditation. Något som jag har velat göra väldigt länge men av olika anledningar så tänker jag alltid ”Jag önskar att jag var en sån person” istället för att bara se till att jag faktiskt blir en sån person. Jag har alltid varit en framtidsdrömmare men någon gång måste man också bli den personen som man alltid drömt om att vara.

spingelnät i höstkylan

De nya rutinerna i mitt liv

Börja varje morgon med att gå upp klockan 07:00. Låter kanske inte speciellt svårt men har man en hund som gärna vill ut vid 03:00 och det tar minst en timma att somna om. Då är det kämpigt när klockan ringer vid sju. Men Jag skulle vilja börja gå upp vid sju för jag tror det är den perfekta tiden. Att ha 30 minuter på morgonen som bara är min tid. Och det får oss in på nästa spår. Att börja varje morgon med stretching/meditation. Det var så skönt att sätta på meditationsmusik och stretcha ut musklerna. Jag blundade nästan hela tiden och kände att jag fick ett lugn. Ofta har jag väldigt svårt för att slappna av men inte nu.

Rengöra ansiktet morgon och kväll. Detta borde vara något som jag alltid gjort men jag är en slarver. Dock fyller jag snart 30 och det är dags att börja använda anti age produkter. Sen mår hyn väldigt bra av att alltid vara återfuktad. Läsa innan jag ska sova. Visste ni att det är en stor skillnad för hjärnan om vi läser en bok i pappersform än om vi läser den via mobilen? Mobilen sänder ut ett blått ljus som gör oss piggare samt att mobilen i sig själv är en stor distraktion som påverkar oss väldigt mycket undermedvetet. Till alla er som studerar. Testa att studera utan att ha mobilen i samma rum och ni kommer se stor skillnad. Ja jag har lärt mig en hel del från boken som jag läser. Utvärdering kommer i slutet av månaden.

Den sista punkten som ska bli en del av min rutin är motion. Jag kommer börja gå mycket mer i min vardag men jag behöver också bygga upp mina muskler. Målet är att ha fyra träningspass i veckan men jag tänker att jag börjar med två och sen så får jag öka det successivt. Bättre att sätta ett lågt mål så jag vet att jag kommer klara av det.

Jag ser verkligen fram emot dessa nya rutiner

Det är inget märkvärdigt i sig. Men jag vet att det kommer få mig att må så himla bra. 30 ska bara handla om balans. Något jag alltid har eftersträvat men aldrig riktigt uppnått. Och för att få balans så måste man ha rutiner. Det är dags att sluta vara en framtidsdrömmare och istället bli personen som jag alltid drömt om att bli.

Dela

4 Kommentarer

  1. 11 september, 2020 / 13:37

    så bra 😀 jag och några kollegor mediterar på lunchen, så härligt

  2. 11 september, 2020 / 14:48

    Vad härligt att du har skapat nya rutiner och det är klokt att du lämnar telefonen hemma under promenader. <3 Kramis

  3. 12 september, 2020 / 09:12

    Alltsååå så skönt med meditaion, men även yoga🧡 Hoppas du får en underbar helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.