11   23
1   31
5   116
1   80
1   56
31   67
11   75
12   47

Gröna Flora | Handla krukväxter hos Interflora


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos.se & Interflora.se

gröna flora

Många företag har sett explosionen av gröna växter i våra hem. Under Mars månad när många företag förlorade inkomst så ökade en växtbutik sin omsättning med hela 300%! Jag tycker det är så roligt att fler hemsidor väljer att sälja växter online. Ellos började sälja gröna krukväxter i April. Det gör att priserna kan pressas ner vilket kan behövas då efterfrågan på vissa växter är såpass stor att priserna har skjutit i höjden något galet bara under detta året.

Handla krukväxter hos Interflora

De flesta av oss känner till Interflora som butiken där man beställer blombuketter av. Men nu har även dom hoppat på trenden och öppnar nu dörrarna för Gröna Flora. Nu kan man förutom att beställa blombuketter även beställa hem krukväxter. Gör du din beställning innan klockan 14:00 så levereras din växt samma dag! Det gör att jag faktiskt tycker att frakten på 99 kronor är helt okej då man annars behöver vänta några dagar på att få hem sina växter och då för nästan samma fraktkostnad.

gröna flora

Monstera Monkey Mask | Caladium mix | Gullranka | Fönsterfikus

gröna flora

Monstera | Porslinsblomma | Murgröna | Elefantöra

Jag måste säga att jag ÄLSKAR hemsidan. Tycker den känns väldigt 2020. Det är lätt att hitta det man söker samtidigt som hemsidan känns väldigt personlig. Tyvärr tycker jag att de flesta hemsidor som säljer gröna växter har fruktansvärt dåliga hemsidor. De ser ut att vara gjorda när internet kom. Bilderna är små, det är rörigt, känns inte speciellt personligt. Vissa hemsidor är så dåliga att jag hade nog aldrig vågat handla ifrån dom om det inte vore för att folk rekommenderat dom. Men Interflora levererar verkligen. Nu har jag själv inte beställt någon grön växt ifrån dom men om du har testat så får du gärna dela med dig i kommentarerna om din erfarenhet.

Dela

3 Kommentarer

 1. 11 september, 2020 / 12:38

  Men gud så bra och roligt att beställa så!! Verkligen så enkelt ju och de levererar hem till mig här i Gbg nu också haha :’) Vill köpa en del krukväxter nu för har alltid älskat de meeen är ju så himla nybörjare på det haha, vill inte döda dem de första jag gör liksom haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 september, 2020 / 19:34

   Släng iväg ett DM om du behöver hjälp med något 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.