1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Dearsam.se för dig som vill ha tavlor och samtidigt bevara vår miljö

Dear Sam

Andas. Ta ett djupt andetag.

Känn vinden mot din kind. Lungorna fylls av den kalla friska luften. Dimman smyger sig fram mellan träden. Du hör tystnaden och du känner lugnet. Blicken går mot horisonten. Du är så närvarande som du bara kan. Borta ifrån all stress, alla måsten. I detta ögonblick är du i nuet.

Så skulle jag beskriva hur jag mår när jag är ute i naturen. Det är den enda platsen där jag kan känna mig lugn på riktigt. Där jag slappnar av och kan koppla bort allt som annars snurrar runt i mitt huvudet. Naturen är en så otroligt viktig del av mitt liv. När jag har spenderat allt för många timmar framför datorn så kan jag känna hur min kropp skriker efter att få komma ut. Gå i skogen, se ut över de öppna landskapen, höra vattnet porla i en bäck. Ni vet hur mycket naturen betyder för mig. Och jag har skrivit tidigare hur jag hela tiden vill göra miljövänliga val.

posters tavlor och tavelramar från dearsam.se
posters tavlor och tavelramar från dearsam.se
posters tavlor från dearsam.se

Därför känns det så fantastiskt roligt att få skriva detta inlägget och dela med mig av ett företag som delar exakt samma värderingar som jag. Dear Sam är en hemsida för dig som älskar konst. Deras utbud är fantastiskt och jag är säker på att dom har posters som tilltalar alla. Allt från svartvit fotokonst till abstrakta penseldrag. Dearsam.se är enkel att navigera och det är lätt att hitta det man söker, framför allt med hjälp av de olika kategorierna.

Kvalité gör skillnad

Hos Dearsam.se har alla posters trycks på 240g Multidesign Smooth White som är ett högkvalitativt obestruket papper från franska pappersbruket Clairefontaine. Papperet är arkivbeständigt. Det betyder att det inte gulnar med tiden. De trycker sina posters i några av Europas modernaste tryckpressar. Ramarna är svensktillverkade av fingerskarvad torkad fura eller ek.

Det som verkligen gjorde att jag ville arbeta tillsammans med Dear Sam var inte deras fina posters. Det var för att dom är ett framtida företag. Idag är det viktigare än någonsin att göra miljövänliga val. Vi som konsumenter har dessutom en enorm makt när det kommer till företagens produktioner. Vi kan framför allt och vi måste ställa krav på de företagen som vi handlar av! Att handla från företag som sätter miljön framför företagets vinst är ett företag som jag vill stå bakom.

Alla posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC för ansvarsfullt skogsbruk samt EU Ecolabel. Deras tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av posters för dearsam.se är miljömärkt med Svanen. Alla våra unikt framtagna förpackningar är FSC MIX certifierade och får endast innehålla inblandning av återvunnet material och/eller material från kontrollerade källor (Controlled Wood).

secret road och mountain posters från dearsam.se

Secret Road | Mountain

För mig var det ett självklart val att tavlorna som skulle sitta på våra väggar skulle vara av naturen. Dearsam.se har ett stort urval av vackra naturbilder men det var just dessa tre som jag föll lite extra för. Framför allt för att skogen är en plats som vi älskar att spendera tid i. Dessutom en av mina största drömmar är att få besöka fjordarna i Norge. Något som tavlan Mountain representerar.

Nature Day

Denna tavlan fick mig att tänka på Lake Louise i Kanada. Ni måste googla bilder för ett blåare vatten kommer ni aldrig att hitta. Det är utan tvekan en plats som jag måste besöka. Vi är så himla nöjda över hur fint det blev med dessa tavlorna på våra väggar. Det känns så vi, dessutom går dom så himla bra ihop med varandra. Jag har pratat så länge om att jag ville få ordning med tavlor på våra väggar och nu är det äntligen klart.

poster tavla nature day från dearsam.se

Exklusiv rabattkod hos Dearsam.se

Tack vare detta fantastiska samarbete så har jag nu fått en rabattkod som ni kan använda. Med koden DIXIWONDERLAND10 får ni 10% rabatt på hemsidan. Koden fungerar på deras posters, ramar och posterhängare. Rabattkoden går att kombinera med deras pågående kampanj. Så istället för att få 25% rabatt så får ni hela 30% rabatt! Min rabattkod gäller från och med nu till den 11 September.
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.