3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Stora planer denna hösten

anders hansen skärmhjärnan ska jag läsa denna hösten

Äntligen är hösten här! Jag är så taggad och redo på att få in bättre rutiner i mitt liv. Jag ser alltid hösten som en nystart. Det ska bli så roligt att få mer jobb med mina sociala medier men också börja på mitt ”nya” jobb. Men förutom allt jobb så finns det andra saker som jag vill ta in i mitt liv och göra en del av min vardag.

Denna hösten ska jag börja läsa böcker

Jag skrev till er på stories och frågade om man kunde låna böcker online. Det enda som verkar finnas är böcker som man kan läsa direkt från telefonen men det vill jag inte ha. Jag älskar känslan av att hålla en bok i handen. Så min plan är att jag ska börja låna en bok i månaden från biblioteket. Jag läste jätte mycket böcker när jag var 12 år gammal. Då var jag med i bokklubbar så man fick hem två böcker i månaden. Eftersom att jag har svårt med stavning samt läsning (har alltid haft) så ser jag detta som en möjlighet att utveckla mig själv.

Första boken blir Skärmhjärnan av Anders Hansen

anders hansen skärmhjärnan ska jag läsa nu till hösten

Denna hösten ska jag börja ta tag i min hälsa på riktigt

Ni kanske har märkt att vi äter en hel del take away? Nu i September så är det helt stopp! Jag vill se hur mycket pengar vi sparar på att endast äta hemma. Buddys kommer vara det enda undantaget då vi har presentkort hos dom men annars ska all mat lagas här hemma. Vi ska även testa att handla på en annan butik för att se ifall vi kan få ner priserna. Jag kommer börja röra på mig mycket mer. När man arbetar så mycket framför datorn som jag gör så är det viktigt att vara aktiv för att må bra. Så förutom att gå är planen också att träna styrketräning tre gånger i veckan.

Jag ska också börja sticka och virka igen

Nu har det gått allt för många år sedan jag stickade och nu ska det bli ändring på det! Jag har hittat ett jätte fint garn som jag vill köpa hem så det är planen. Har fortfarande kvar mitt jumbo garn som jag tänkte använda upp så det slipper ligga och samla damm. Btw hur mysig var inte denna vloggen som jag precis hittade? Naturligtvis så måste jag ha Vlogmas i år igen!

Hur jag ska hinna med allt har jag ingen aning om. Men med bra planering så går allt. Sen tror jag mycket handlar om hur mycket man verkligen vill något. Vill man förändras så kan man förändras. Klart att det är svårt att bryta gamla vanor men man måste försöka.

Dela

4 Kommentarer

 1. Erika
  1 september, 2020 / 21:16

  Wow, härligt med ny energi och att du börjar sticka igen 🌸🌞🥰

  • dixiwonderland
   Författare
   2 september, 2020 / 15:25

   Var på tiden att jag börjar igen 😅

 2. 2 september, 2020 / 07:14

  Hösten är fantastisk!! 😀
  Du vill inte testa sticka ett par sockor om jag lägger beställning 😀 Kramiiis

  • dixiwonderland
   Författare
   2 september, 2020 / 15:24

   Haha söt! Sockar är inte min grej 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.