3   7
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

Det är svårt att själv inte gå in i semester mood

Det är svårt att själv inte gå in i semester mood när alla runt omkring mig har semester nu. Själv börjar det bli mer jobb för min del och istället för att sänka mitt tempo som många gör under semestertider så tänker jag utnyttja att jag har min fotograf med mig 24/7 under fyra veckors tid. Igår var vi på kalas och firade mini me (mitt nya smeknamn på Amanda haha ♥) och direkt efter kalas skulle vi på bio för att se Ant-Man and the Wasp.

Blev riktigt besviken över filmen… Den första tycker jag är riktigt bra och spännande men nu ville jag bara titta på klockan för att se hur lång tid det var kvar. Med tanke på hur bra Black Panther och Infinity War var så höjer man naturligtvis sina förväntningar på alla kommande Marvel filmer. Effekterna i filmen var bra men jag tyckte den var långtråkig. Sen tyckte jag inte att the villans var speciellt mycket att komma med men vad är era åsiker om filmen? Rekommenderar dock att ni sitter kvar för som i alla Marvel filmer så visar dom ett klipp och det klippet är kopplat till Infinty War så det vill ni inte missa.

Idag börjar jag jobba för min mamma igen, så klockan tolv kommer Ronja hit. Sen vid halv fem ska vi åka hem till min sambos familj och passa Molly medan dom åker och hälsar på kusin vitamin. Mycket hundar idag med andra ord. Jag behöver även försöka få ordning på allt jobb som jag har de kommande dagarna. Har inte kunnat logga in på en hemsida under hela helgen så hoppas att jag får hjälp med det idag. Har ett nytt samarbete som jag borde kunna börja arbeta med nu i veckan. Senare idag kommer ett inlägg om mina favorit ögonskuggspaletter så missa inte det.

14 Kommentarer

 1. 16 juli, 2018 / 10:26

  Vad tråkigt att filmen inte var bra och den har jag inte sett. Fina bilder! 😀 Kramis

 2. 16 juli, 2018 / 10:37

  Tråkigt att ANT Man inte var så bra som förväntat! 🙁 Man har ju höga förväntningar på alla Marvel filmer.. Har själv velat om jag ska se den eller inte på bio.. man kanske ska vänta och se den hemma sen istället då?

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juli, 2018 / 11:45

   Jag hade inte sett den på bio om jag var du :/ Spara pengarna.

 3. 16 juli, 2018 / 10:45

  OMG vad gott det ser ut!! Mums, mums, mums!! KRAM finaste <3

 4. 16 juli, 2018 / 11:04

  Mysigt med kalas, men synd att du inte gillade filmen! 🙁 Har själv inte sett några ur Marvel-serien!

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juli, 2018 / 11:44

   Du är som min bästa vän. Hade vi inte varit barndomsvänner så vet jag inte om jag hade kunnat vara vän med henne om hon inte sett någon Marvelfilm xD

 5. 17 juli, 2018 / 01:09

  De e så fint me rosor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.