0   16
3   37
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Kunde tipsa om mina bästa ögonskuggspaletter


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag fick en förfrågan om jag kunde tipsa om mina bästa ögonskuggspaletter och naturligtvis kan jag det. Jag använder alltid ögonskuggor när jag sminkar mig och har testat så många olika paletter. Jag rensade nyligen här hemma men jag tänkte visa upp favoriterna som jag har men även tipsa om paletter som jag har köpt till vänner eller som jag har haft. Jag har ingen primer i mina swatcher men använder alltid primer när jag sminkar mig. Min absoluta favoriter kommer från Yves Rocher och ni hittar den här.

Carli Bybel Deluxe Palette

Detta är min absoluta favorit palett. Jag köpte även Carlis första palett men denna innehåller mer färger. Båda hennes paletter är veganska och super billiga. Tråkigt nog så var dom limited edition och görs inte längre. Dock finns det vissa hemsidor som fortfarande säljer paletten. Jag köpte min från Carlis egna hemsida som verkar vara nerlagd just nu. Vågar inte garantera att ni får en äkta vara när ni beställer från en annan hemsida och vad jag kan se så tar hemsidorna mycket mer betalt än vad Carli gjorde. Jag betalade 220 kronor för min palett. När det kommer till smink så ska man vara försiktig med vart man köper sina produkter. Hittade en liknande palett här men vet inget om märket eller hur pigmenten är. Går att kolla upp via youtube dock.

Urban Decay Naked 3

Denna paletten fick jag i födelsedagspresent av min sambos familj för några år sedan. Just när jag fick den så gick den inte att köpa i Sverige men nu kan man köpa Urban Decay hos Boozt. Jag älskar min Naked 3 då den innehåller alla färgerna som man behöver för att gå från vardag till fest.

Stila Eyes Are The Window 

Det var faktiskt en av er läsare som hjälpte mig att hitta denna paletten. Hade aldrig hört talas om märket innan man blev helt förälskad i färgerna. Av vad jag har sett så finns inte märket i Sverige? Jag beställde min från Asos men just denna paletten finns tyvärr inte kvar att köpa. Hoppas att märket kan komma till Sverige för jag är riktigt nöjd med denna paletten.

Sephora Eye Shadow Palette

Denna fick jag i julklapp av Antonia och hon lyckades verkligen träffa rätt. Den röda tråden i alla mina paletter är att dom går åt de bruna, varma hållet. Det är de färgerna som jag dras till mest och tycker mest om. Förr använde jag regnbågens alla färger men jag känner att det kan bli lite för mycket nu när jag har så himla mycket smink. Denna paletten är otroligt pigmenterad som ni kan se. Verkar tyvärr inte finns kvar att köpa längre men den gjorde mig absolut sugen på att utforska Sephoras egna märke.

Det var paletterna som jag använder mest här hemma men eftersom nästan alla dessa inte går att få tag på så ville jag tipsa om ögonskuggor som jag har haft eller köpt till vänner. Too Faced Chocolate Bar fick jag av Olivia i julklapp för många år sedan och det var en stor favorit hos mig under en lång tid. Den var väldigt pigmenterad och doftade faktiskt choklad. Efter denna paletten så kom även Sweet Peach som är den perfekta sommarpaletten som man tycker om ljusa varma färger. Makeup Revolution är ett märkte som jag köpt den senaste tiden i födelsedagspresenter till mina vänner. Det finns så många olika paletter men otroligt fina färger. Ger man bort en sån här så är det garanterat att personen får alla färger som kan behövas. Sist men inte minst så vill jag även tipsa om Nyx. Ett märkte som alltid levererar och vars produkter har en hög kvalité.

20 Kommentarer

 1. 16 juli, 2018 / 15:50

  Bra tips! 😀😍

 2. 16 juli, 2018 / 16:18

  Men åh wow så fina paletter<3

 3. 16 juli, 2018 / 17:33

  Tack för alla tips!

  Det är riktigt gott, tycker jag du ska testa!

  Allt bra annars med dig?
  Kram

 4. Maria
  16 juli, 2018 / 19:58

  Åh vad glad jag blir! Stort tack😄

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juli, 2018 / 11:40

   Inga problem 😀 Blir bara glad när jag får lite hjälp med inläggen :*

 5. 16 juli, 2018 / 20:36

  Så härliga paletter, har också många 🙂 men använder mest en som jag gjort själv =)

 6. 16 juli, 2018 / 23:48

  Så himla fina paletter, älskar färgerna! 🙂

 7. 17 juli, 2018 / 01:20

  oj de där plattorna hade min ebba gillat hon kan allt sånt är tonåring du vet =)

 8. 17 juli, 2018 / 08:43

  Har också den där paletten av urban decay och jag älskar den!

 9. 17 juli, 2018 / 10:50

  Åh så fina! Jag dras också till de bruna nyanserna, så fint!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.