5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Det är den bästa känslan i världen

Jag startade dagen med lite jobb innan jag drog ut på en grym träningsrunda idag. För er som är intresserade av uppdatering kring min träning så hittar ni det på min instastories. Hade inte pulsklockan på mig så jag hade ingen stor koll på själva passet gällande tider men idag ville jag inte fokusera på siffrorna utan bara köra i mitt tempo. Jag har inte tränat på länge så vill inte pressa kroppen för hårt.

”Det är den bästa känslan i världen”

När jag kom hem så rann svetten, verkligen rann. Det är den bästa känslan i världen. Jag kan aldrig känna mig nöjd med ett träningspass om inte svetten rinner. Är så glad över att det äntligen är kallare väder så att jag kan köra mina träningspass ute igen. Jag tycker väldigt mycket om att vara aktiv och vet att jag mår så himla bra av det. Nu har jag även satt upp ett mål med träningen så det ska bli roligt att se ifall jag kommer lyckas. Känner mig väldigt motiverad och det är huvudsaken.

”Anledningen till varför bloggen inte har uppdaterats idag är för att jag har haft fullt upp”

Sen när jag hade gjort mig klar så åkte jag iväg för att hämta pizzor hos bästa Mysingen. Sist jag var hemma hos min bestie så åt vi pizza men den var så äcklig. Är verkligen bortskämd med pizzorna från Mysingen. Det värsta jag vet är knapriga pizzor där dom snålar med ingredienserna. Det är det sista Mysingen gör och sen ville jag göra en photoshoot med pizzor så det blev två flugor i en smäll.

”Man lever bara en gång, make it fun”

Förstår att man förmodligen inte tycker att träning och pizza går hand i hand. Men jag kommer aldrig leva mitt liv efter regler när det kommer till mat. Jag har haft ätstörningar under större delen av min uppväxt vilket tråkig nog många av oss har. Jag anser att regler kring kost är skadligt och hoppas att jag kan visa att man både kan ha kakan och äta den.

 

24 Kommentarer

 1. 15 augusti, 2018 / 20:56

  Haha det sadlar verkligen om balans tycker jag, mat och träning ska kombineras på en bra nivå! 😀 knapriga pizzor är de bästa, men de får verkligen inte snåla!

  • dixiwonderland
   Författare
   15 augusti, 2018 / 21:57

   Nej knapriga pizza är skit xD De ska vara slajmiga 😀

 2. 15 augusti, 2018 / 21:16

  Vad tråkigt att pizzan inte var så god och jag lever inte heller efter regler 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   16 augusti, 2018 / 12:34

   Fast detta är den bästa pizzan i världen. Det var den vi hos min vän som inte var god 🙂

 3. 15 augusti, 2018 / 21:22

  Jo men visst hör det ändå ihop lite.. både träning och god mat är viktiga för oss och vårt välmående 🙂 hälsningar hälsovetaren 😉

 4. 16 augusti, 2018 / 07:54

  Älskar pizza och åt det igår kväll 😀

 5. 16 augusti, 2018 / 08:26

  Mums!! 😀

 6. 16 augusti, 2018 / 09:04

  Jag har också haft ätstörningar under stora delar av mitt liv och är verkligen så nedslagen av alla de olika dietråd som hela tiden kommer. Jag tänker på alla unga människor som har svårt att värja sig.

  • dixiwonderland
   Författare
   16 augusti, 2018 / 12:33

   Ja det är hemskt att samhället inte har förändrats något alls sen man var liten. Värst tycker jag personligen det är när mammor som bloggar skriver att dom försöker gå ner i vikt. Tycker att man har ett så betydligt större ansvar när man är förälder och att man inte borde sitta öppet och skriva att man vill ner i vikt. Det är skillnad på att ändra sin livsstil och vilja bli hälsosam men just ”gå ner i vikt” kommer aldrig vara positivt i mina ögon. Hoppas att du mår mycket bättre idag :*

 7. 16 augusti, 2018 / 11:27

  Grymt jobbat tjejen, fin är du också!!! <3 Kram

 8. 16 augusti, 2018 / 13:17

  Härligt träningspass! 😀

  Tack för din omtanke <3

 9. 16 augusti, 2018 / 20:38

  såå gott, vi åt också pizza igår, Theodor älskar de!!

 10. 16 augusti, 2018 / 21:52

  Åh, älskar också känslan när svetten rinner efter ett träningspass!

 11. 17 augusti, 2018 / 14:17

  Svetten ska rinna annars har man inte tagit i ordentligt tycker jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.