4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

4 Kalas i rad i pandemin

4 Kalas i rad i pandemin

Igår fyllde min kärlek 29 år. Vi lyxade till det med att köpa räksallad på Ritz som vi sedan la i ciabatta bröd till frukost. Jag var även hemma hos mamma och hämtade Kira. Naturligtvis så ville hon också vara med och fira. Jag har aldrig varit med om en hund som har så mycket energi som Kira. Girl is crazy! Förstår att ni förmodligen har lite tankar kring rubriken till detta inlägget.

4 Kalas i rad i pandemin

Det låter betydligt värre än vad det faktiskt är. Igår var vi hemma hos min sambos mamma och firade honom. Det var bara vi tre där. Jag har inte träffat min sambos mamma sen jag själv fyllde år. Jag är väldigt noga med att begränsa vilka jag umgås med. Min mamma är i riskzon så jag försöker träffa så lite folk som det bara går. Så vi har valt att ha fyra små kalas. Idag kommer min bestie hit. Det är egentligen inget kalas för vi ses alltid en gång i veckan. På Fredag ska vi ha kalas med min mamma och på Lördag ska vi ut till Öresjö och fira. Vi slår ihop både min sambos födelsedag och Påsken.

4 Kalas i rad i pandemin påskpynt

Jag vet att jag inte är ensam om att vara trött på denna pandemin nu

Jag är så trött på att inte kunna röra mig fritt. Inte kunna umgås med familj och vänner. Inte kunna leva ett normalt liv. Jag märker också hur detta året med pandemin har förändrat min hjärna. När jag ser filmer så tänker jag ofta ”Så nära får ni inte stå!” och man inser hur annorlunda allt var innan pandemin.

Vi har verkligen förändrat vårt sätt att umgås och hur vi lever. Jag förstår att vissa inte tycker att dessa kalasen är nödvändiga. Men samtidigt så tror jag vi behöver försöka hitta ett sätt att leva med denna pandemin. Men jag hoppas verkligen att det kommer bli bättre nu under våren och sommaren. Framförallt när man kan börja umgås utomhus. Dessutom om de fortsätter vaccinera så blir kommer inte smittan att stiga till hösten som det gjorde förra hösten.

4 Kalas i rad i pandemin

Middagen igår beställde vi från en relativt ny restaurang som heter Järnet

Om jag inte har missförstått de hela så har de olika teman. Nu var det Italienskt men innan det så hade dom Mexikanskt. En super kul idé tycker jag. Till förrätt så beställde jag deras pomes och aioli. Aiolin var så himla god! 10 av 10! Men tyvärr hade de saltat mina Pomes alldeles för mycket… Jag fick sitta och skrapa bort saltet. Upplever tyvärr att detta är vanligt med pomes när man äter ute. Varför ska restaurangerna salta så fruktansvärt mycket? Men nästa gång ska jag be dom att inte salta alls. Utöver det så var pomesen jätte goda.

4 Kalas i rad i pandemin

Till varmrätt blev det Pasta Kyckling. Tagliatelle, citron, basilika, svartpeppar, pecorino och grädde. Maten hade hunnit svalna en del när vi började äta (nackdelen med take away) men för 150 kronor så tycker jag det var väldigt snålt med både kyckling och sås. Det var inget speciellt med denna maträtten så jag kommer inte att beställa den igen. Vi tänkte dock beställa härifrån igen på Fredag när vi ska fira med mamma. Då tänkte vi testa deras pizzor som ser väldigt goda ut.

Nu tänkte jag försöka få i mig något i magen. Är så hungrig i skrivandets stund men jag har så svårt för att äta på morgonen. Jag går hellre runt hungrig i flera timmar. Bara tanken på att tugga gör mig smått illamående. Sen behöver jag städa undan här hemma och få lite jobb gjort. Har köpt en del skönhetsprodukter som jag vill dela med mig av. Har även en hel del film/serie recessioner att skriva. You know me, no lifer. Det ända jag gör är att se på film och serier. #lifeofthepandemic

Dela

4 Kommentarer

  1. 1 april, 2021 / 20:16

    Jaa, man är så trött på pandemin, hoppas verkligen det blir bättre till sommaren <3 mysigt med flera småfiranden ändå <3

  2. 2 april, 2021 / 06:35

    Gud så gott det såg ut !! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.