1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Påskafton 2021

Påskafton 2021
Påskafton 2021
Blommorna som jag planterade i min senaste vlogg

Glad Påsk fina ni. Vill återigen tacka alla er som skrev så peppande ord till mig igår. Det känns som att hela mitt mindset har förändrats. Ord har en större påverkan på en än vad man tror. Jag kan inte göra mer än mitt bästa och får jag ingen praktik så klarar jag detta på egen hand. Jag ska ta examen!

Påskafton 2021
Påskafton 2021
I år bestämde vi att alla skulle hjälpa till med Påskmaten. Min sambos farmor är 80+ och även om hon envisas med att göra allt själv så blir det bättre om vi alla hjälps åt. Jag gjorde köttbullarna och prinskorven. Var lite orolig om de skulle tycka om köttbullarna men de blev en succé för när vi alla hade ätit klart fanns det bara fyra stycken kvar.

Påskafton 2021

Idag hade vi det fjärde och sista kalaset för min sambo. Det har varit kul att träffa alla samtidigt som det tar på en. Speciellt nu när man inte är van vid att träffa folk på samma sätt som förr. Idag bar det ut till Öresjö för att fira med min sambos pappa och den sidan av släkten. Nu var det så varmt ute att vi kunde sitta i deras uterum. Detta var Kiras första påsk i Sverige men helvete va jobbig hon var…

Hon försökte sätta sig i knät på min sambos farmor och farfar medan vi åt. Vi sa till henne flera gånger men det slutade med att vi fick koppla fast henne. Är det något jag inte tål så är det ouppfostrade hundar. För mig är det en självklarhet att hundar inte får tigga medan vi äter och man matar dom definitivt inte vid matbordet. Som ni kan se så delar inte jag och min sambos pappa samma åsikter angående det hela haha.

Tänk att vi snart har haft vår lilla Kira i 1 år. Mamma hämtade henne i Juli förra året. Hon kom när vi alla var i en djup sorg och hon har verkligen gett oss så mycket glädje tillbaka. Jag tänker ofta på hur hon haft det innan hon kom till oss. För er som inte vet så är Kira en adopterade gatuhund från Ryssland. Hon är osäker när vi tar henne till nya platser men värmer snabbt upp när hon inser att det inte är farligt. En speedad duracell kanin beskriver Kira perfekt. Förstår inte hur en så låten hund kan ha så mycket energi. Jag hoppas att ni fick en lika fin Påskafton som jag.

Dela

8 Kommentarer

 1. 4 april, 2021 / 00:58

  Mums vilken påskmiddag! Och kul att ni har kunnat firat din sambo ordentligt <3

  • dixiwonderland
   Författare
   5 april, 2021 / 16:23

   Ja nu får det räcka med kalas för honom 🤣

 2. 4 april, 2021 / 06:39

  Vilka härliga bilder du delar med dig av!! 😀

 3. 5 april, 2021 / 20:02

  vad härligt! 🙂 önskar dig en fin vecka <3

 4. 8 april, 2021 / 08:17

  Åh vad mysigt och gott <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.