3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Mitt femte kalas för att fira min 30 års dag

Igår kväll hade jag mitt femte kalas för att fira min 30 års dag.

Har mitt sista kalas imorgon

Igår kväll hade jag mitt femte kalas för att fira min 30 års dag. Hela 1 månad efter att jag fyllt så fortsätter firandet. Har mitt sista kalas imorgon och sen är jag äntligen klar haha. Men det blev verkligen en jätte fin kväll. Kvällen innan hade jag den värsta natten sen Bonzo gick bort. Fruktansvärd ångest som inte ville ge med sig. Det var nära att jag gjorde något riktigt dumt vilket är jobbigt att erkänna för er. Men när man bara gråter konstant i 4 timmar och ångesten inte försvinner då vill man inget annat än att bara få slippa känna. När jag var yngre så kom min ångest alltid på kvällarna/nätterna. Och eftersom att jag var ensam kvällen under Lördagen så kom ångesten som en käftsmäll.

Det blev inte många timmars sömn den natten. Och under Söndagen så mådde jag fortfarande dåligt. Men på kvällen åkte vi hem till min sambos mamma och det var så skönt att få komma bort. Hon hade gjort det jätte fint och hennes väninna Linda var där som jag tycker så mycket om. Vi åt inbakad fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås. Vi hade så roligt att vi inte kom hem förrän klockan 22:00.

Varje liten cm påminner om honom

Jag behövde verkligen detta känner jag. Att få komma bort och prata om annat. Här hemma så påminner varje liten cm om honom. Jag visste att hans död skulle bli fruktansvärt jobbig för mig. Men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle må så här. Jag vet att vårt beslut var rätt och jag vet att han fick 15 långa år tillsammans med oss. Men saknaden är helt jävla fruktansvärd. Men jag försöker att inte vara för hård mot mig själv. Det har bara gått 6,5 vecka sen han somnade in och detta kommer ta flera år för mig att bearbeta. Men jag saknar honom så mycket, allt med honom.

Dela

4 Kommentarer

  1. 2 november, 2020 / 20:47

    Åh mums vad gott <3 Usch vad jobbigt med ångest, tur du har så fina människor runt omkring dig <3

  2. 3 november, 2020 / 16:49

    Kram fina fina du <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.