3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

2021 mina mål och hur jag ska nå dom

2021 mina mål och hur jag ska nå dom

2021 mina mål och hur jag ska nå dom. Är det inte lite roligt att vi alltid ser varje nytt år som en ny start? Egentligen så är det som vilken annan dag som helst. Alla dagar är nya, alltså nya starter. Men ändå envisas vi med att varje nytt år innebär en ny start. Under 2020 hade jag fem mål som jag ville uppnå. Av de fem så uppnåddes två av dom. Bonzo fick fylla 15 och jag fick vara ledig. Kanske lite mer ledig än vad jag hade planerat.

Att inte nå sina mål kan göra en starkare

Att gå tillbaka och läsa det här blogginlägget som jag skrev efter att jag fått gå från min anställning ger mig styrka. Hela 2020 var ett förjävligt år. Så mycket sorg, sån stor ekonomisk förlust och jag skulle ljuga om jag inte kände för att ge upp. Men ni känner mig vid detta laget så ni vet att jag aldrig ger upp. Oavsett hur mycket motgångar som står i min väg så reser jag mig alltid upp och fortsätter framåt. Så kommer det även bli nu under 2021.

Köpa bostad 2022

Nu börjar vi äntligen närma oss målet som vi har haft våra ögon inställt på i många år. Om allt går som det ska (med tanke på 2020 så vågar jag inte ha några direkta förväntningar på 2021) men då är planen att vi förhoppningsvis köper en bostad 2022. Så detta året kommer gå ut på att spara så mycket pengar som vi bara kan.

Helst hade vi velat köpa en 3:a men tyvärr tror jag inte det är möjligt. Min inkomst existerar inte just nu och med tanke på lån och amortering så tror jag tyvärr att vi bara kommer ha råd med en 2:a. En 2:a här i Trollhättan där vi vill bo har utgångspris på ca 1,5 miljon. Så vårt mål är att spara så mycket pengar som vi bara kan. Beroende på hur mycket vi lyckas spara ihop så får vi se om vi köper bostad 2022 eller om vi väntar ytterligare ett år. Men vi har ett mål och jag hoppas att vi når det. Sen kan man aldrig förutspå bostadsmarknaden. Och att hitta en lägenhet som uppfyller alla mina krav lär inte heller bli det enklaste.

Mina företag 2021

Bloggen 2021

Min plan med bloggen är att publicera tre inlägg i veckan. Sen om det kommer fler inlägg så är det en bonus. Planen är att dessa inläggen ska vara genomtänkta, innehålla fina bilder, vara inspirerande och längre. Jag vill att när man läser bloggen så ska man vilja ta något gott att dricka och försvinna in i mitt liv för ett tag och glömma sitt egna liv. Detta ska vara en plats för avkoppling och inspiration.

Youtube 2021

Fokuset kommer fortfarande vara växter. Planen är att publicera två videos i veckan. Utveckla mitt sätt att filma. I år kommer jag även börja filma trädgårdsvideos! Det var ju planen förra året men på grund av Corona så vågade vi inte åka ut till min sambos farmor och farfar. Men detta året så ska jag se till att äntligen få plantera! Att odla grönsaker kräver att man kollar till dom varje dag så istället tänker jag plantera blommor! Massa blommor som jag kan göra en massa vackra buketter av.

Intagram 2021

Här kommer det ske stora förändringar. Målet är att uppdatera alla mina konton en gång om dagen. Det kommer bli svårt eftersom jag inte kan tidsinställa mina inlägg där. Men med rätt planering så hoppas jag kunna göra detta. I skrivandets stund har jag 1863 följare på mitt växtkonto men jag hoppas att det kommer öka drastiskt under 2021. 10.000 följare är målet för då kan jag äntligen länka i stories men att öka med 8137 på ett år känns omöjligt. Men jag ska göra mitt bästa.

Fotograferingar 2021

Jag hade hoppats att 2020 skulle betyda många fotograferingar men så fel jag hade. Dock hade jag min första företagsfotografering och jag lärde mig så mycket av den. Jag hoppas att 2021 bjuder på fler fotograferingar än vad 2020 gjorde. Även om jag inte hade många betalda fotograferingar så känner jag att jag utvecklas som fotograf för varje år som går. Jag tänker lägga ner mer tid på att utveckla min redigering. Där finns det alltid så mycket att lära.

Hundrastare i Trollhättan 2021

Förhoppningsvis kommer allt att lugna ner sig nu när vaccinet är ute. Och det kommer i så fall innebära att många ska tillbaka till sina arbetsplatser. Men något som vi kunde läsa mycket om var att många skaffade hund under denna pandemin. Så om jag har tur så kanske jag kan få in fler hundar att ta ut under dagarna. Som mest hade jag fem hundar samtidigt som jag tog ut och det gick super bra. Så om du känner någon som behöver hjälp så be dom höra av sig till mig.

Där har ni mina mål för 2021. Jag tar alltid mina mål med en nypa salt. Om jag når dom så blir jag naturligtvis glad men det är inte hela livet om jag misslyckas. Ofta lär man sig mer av sina misslyckanden än av sina framgångar. Men det hade varit väldigt skönt att för en gångs skull slippa alla motgångar. Dela gärna med er av era mål inför 2021.
Dela

14 Kommentarer

 1. 4 januari, 2021 / 20:12

  Så kul att få ta del av dina mål! Så inspirerande 🙂 Och lycka till med bostaden, hoppas ni hittar något ni kommer köpa 🙂

 2. 6 januari, 2021 / 08:43

  Spännande att leta bostad!! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   6 januari, 2021 / 12:28

   Ja äntligen börjar saker hända 😀

 3. 6 januari, 2021 / 08:48

  Så bra mål, du är en kämpe och kommer säkert att uppfylla dem <3

 4. 6 januari, 2021 / 11:20

  Så kul och läsa om dina mål för året och jag hoppas att de alla uppfylls och att du får nå dem vännen! Hejar på dig! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   6 januari, 2021 / 12:28

   Tack fina du <3 Hoppas att du når dina också 😀

 5. 6 januari, 2021 / 16:18

  Ohh hoppas vi att du når dina mål och spännande med sparande för framtida nytt boende =D

 6. 6 januari, 2021 / 16:54

  stort lycka till med alla dina mål 😀

 7. 6 januari, 2021 / 19:48

  Spännande med köp av bostad. Lycka till!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.