5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Min första företagsfotografering


Detta inlägget är ett annonssamarbete med mitt egna företag Wondersbydixi

Nu ska jag äntligen visa er bilderna från fotograferingen som jag gjorde för exakt en vecka sedan. Det var Sofia som äger och driver den ekologiska hårsalongen Gröna Klippet som kontaktade mig och undrade om jag skulle vara intresserad av att göra en fotografering. Som ni vet så fokuserar jag mest på barn, par, djur och familjefotograferingar utomhus. Men då jag känner Sofia sen många år tillbaka och visste att vi förmodligen ville ha samma typ av bilder så svarade jag ja. Nu i efterhand är jag så otroligt glad över att jag sa ja till en företagsfotografering då vi hade så otroligt roligt tillsammans, samt att både jag och Sofia är så himla nöjda med bilderna.

Företagsfotografering skiljer sig från vanliga fotograferingar

Fotografering tog ca 2 timmar. När man fotograferar åt ett företag så innebär det ofta mer bilder då det är många moment som ska fångas på bild. Det gör också att kunden även får fler bilder än vad jag skulle ge under en parfotografering till exempel. Därav blir också priset högre vid företagsfotograferingar då det är mer jobb. Vid redigeringen av dessa bilderna så valde jag att ha den väldigt enkel. Det är viktigt att jag som fotograf vet så mycket om företaget som möjligt så att jag kan få fram den känslan som de efterfrågar. Då Gröna Klippet är en ekologisk hårsalong så kändes det rätt att redigera med en lätthet i bilderna. Ekologiskt för mig står för naturligt och därför hade det enligt mig blivit väldigt konstigt om bilderna inte speglade detta. Vi arbetade endast med naturligt ljus och jag tycker vi fick fram den känslan som vi ville förmedla.
Det var väldigt roligt att få testa på något nytt då jag aldrig har gjort en företagsfotografering tidigare. För varje fotografering som jag gör så lär jag mig något nytt. Det får jag sedan användning för i min nästa fotografering. Då detta var en så himla stor fotografering så tänker jag att det blir enklast att dela upp bilderna i två blogginlägg. Hoppas att ni tycker det är kul när jag delar med mig av denna delen av mitt företagande. Jag hoppas att jag får många fler fotograferingar inbokade nu framöver. Älskar verkligen att få vara kreativ och skapa.

Modell: Sandra Zackrisson
Företag: Gröna Klippet
För tidigare fotograferingar klicka här
Är du också intresserad av att boka en fotografering med mig? Jag inriktar mig på fotograferingar som sker ute i naturen med naturligt ljus. Har några favoritställen här i Trollhättan och tillsammans är jag säker på att vi kan skapa magi tillsammans. Jag fotograferar allt från husdjur, par, familjefotograferingar men gör också fotograferingar åt företag. Alla mina fotograferingar har ett startpris på 3000 kronor. Sen kan den summan variera beroende på vad det är för typ av fotografering som vi ska göra. Är du intresserad så maila mig på contact@dixiwonderland.com och döp mailet till FOTO.
Dela

6 Kommentarer

 1. 23 januari, 2020 / 20:50

  Så himla FINA bilder, så duktig du är och förstår att ni båda är supernöjda!! Så tilltalande bilder verkligen! 😀

 2. 24 januari, 2020 / 11:14

  Fina bilder!!! Va duktig du är. Kram och trevlig helg!

 3. Olivia
  26 januari, 2020 / 10:05

  Riktigt, riktigt snygga bilder! Speciellt den med oljan, wow.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.