0   8
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Vloggarna från Helsingborg

Nu var det väldigt länge sedan som jag la upp en Youtube video här på bloggen. Dags att bli bättre på det. I detta inlägget så kommer ni kunna se de tre vloggarna som jag spelade in när vi åkte till Helsingborg. Som jag har berättat tidigare så var det ingen semester för mig och det kommer ni nog förstå om ni läser blogginläggen samt ser vloggarna. Jag blev jätte nöjd med allt som jag skapade. Jag håller fortfarande på att uppdatera mina instagramkonton med bilder från resan så det blev verkligen lyckat.

Har fått kommentarer och upptäckte även själv att kvalitén i mina videos inte alls är bra när jag rör kameran. Vi vet inte exakt vad detta beror på. Det kan ha något med upplösningen att göra när jag har renderat videon. Det verkar synas mer desto större skärm man kollar på. Om ni själva upplever detta så kommentera gärna och berätta vad ni ser videon på. Om det är telefonen, datorn eller om ni streamar på tv:n.

Något som jag tycker är viktigt i en vlogg är att det berättar en historia. Jag hatar när vloggen börjar på ett nytt ställe för jag vill veta hur personen tog sig dit. Så därför handlar första vloggen om när vi bilade ner till Helsingborg.

Blogginlägg relaterade till vår första dag i Helsingborg

The Vault Hotel | En promenad i Helsingborg | Trattoria Venti

Vår andra dag i Helsingborg så besökte vi slottet Sofiero. Det var som ett paradis för mig med alla de vackra blommorna. Kan tänka mig att detta är en otroligt vacker plats att besöka även på hösten.

Blogginlägg relaterade till vår andra dag i Helsingborg

Sofiero Slott | Ved by Maria

Tredje dagen åkte vi hela 32 mil. Men jag hade bokat tid hos Karl Fredrik och även om jag inte fick träffa honom personligen så följer han mig nu på Vackra Buketter och det gjorde hela min resa! Naturligtvis så filmade jag min reaktion och jag filmade en massa från hans butik så det får ni inte missa.

Blogginlägg relaterade till vår tredje dag i Helsingborg / Österlen

Kiviks Musteri på Österlen | Karl Fredrik på Österlen | Kol and Cocktails

Och när vi skulle åka hem så besökte vi Holy Smoke BQ. Det skulle egentligen funnits en vlogg därifrån men när jag kollade på vloggen nu imorse så var den så dålig så jag valde att ta bort den. Den var ändå bara 3 minuter lång så det var inte mycket ni missade. Men jag hoppas att ni har tyckt att det varit roligt att få följa med på vår Helsingborgsresa. Jag vill väldigt gärna åka tillbaka till Skåne men vi bokade precis en resa inför nästa års semester och det blir inte Skåne. Någon som vågar gissa på vart vi ska?

Dela

4 Kommentarer

  1. 11 augusti, 2021 / 19:07

    jag har sett dom alla redan! Så himla bra 🙂 tycker det är så mysigt att se dina vloggar <3

  2. 12 augusti, 2021 / 09:18

    Så kul att få se vad ni gjorde i Helsingborg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.