5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Igår hade jag en av årets mysigaste dagar!

Igår hade jag en av årets mysigaste dagar! Pizza från mysingen.
Igår hade jag en av årets mysigaste dagar! Alkoholfria drinkar.

Igår hade jag en av årets mysigaste dagar!

Jag och Anne-Marie hade pratat om denna filmkvällen i veckor och igår blev det äntligen av. Jag köpte med mig pizza från den ända pizzerian som jag äter ifrån, Mysingen! Finns ingen bättre pizzeria! Naturligtvis blev det the one and only köttfärskebab för mig.

Jag har slutat dricka alkohol så vi bestämde oss för att testa på och göra alkoholfria drinkar. Det blev så himla gott! Kolsyrat vatten, sorbet glass, persika extrakt och sprite! Det blev så sjukt gott och jag kan varmt rekommendera detta om ni är sugna på något uppfriskande.

Igår hade jag en av årets mysigaste dagar!

Naturligtvis så kollade vi på skräckfilm!

Vi började se skräck tillsammans redan när vi var 11 år gamla och den traditionen håller vi hårt i. Ingen av våra sambos klarar av skräckfilmer så det är tur att vi har varandra haha. Vi bestämde också för att boka spa. Så nu på Måndag åker vi till vår favorit, Upper House Spa. Det ska bli så skönt! Denna sommaren har varit så fruktansvärt intensiv för mig med allt jobb och studierna så det ska bli skönt att få koppla av i några timmar.

Sen blev det en massa mys med mosters älsklingar! Piratos hade verkligen saknat mig. Han hoppade till och med upp i soffan och låg bredvid mig vilket han aldrig har gjort tidigare. Jag är ingen kattperson men dessa tre älskar jag så mycket.

Börjar närma mig min examen i min Floristutbildning

Idag har jag studerat hela dagen. Utöver alla läxor som jag har gjort så har jag även en hel del text att läsa igenom samt en massa olika videos. Men nu är jag klar med hela Modul 3. Det ända som är kvar är att få godkänt på senaste läxan som jag skickade in samt sista läxan. Ett tag kändes det som att det skulle bli omöjligt att ta examen nu i Augusti men nu känns det som att jag kommer nå mitt mål. Sen beror det på hur Modul 4 ser ut. Jag har ingen aning om hur mycket läxor den kommer innehålla. Jag hoppas att fokuset bara kommer vara på examen men det återstår att se.

Igår hade jag en av årets mysigaste dagar!

8 Kommentarer

 1. 13 augusti, 2021 / 10:08

  Vad grym du är med din utbildning! Jag tror på dig!

 2. 13 augusti, 2021 / 16:37

  Åh låter underbart 🙂

 3. 14 augusti, 2021 / 12:17

  Vad ljuvligt vackra era alkoholfria drinkar blev, och pizzan ser så lockande ut också!
  Min partner tål inte heller skräckfilm, medan jag själv älskar både skräck och true crime. Även om jag lider lite av det också, heh. Efter att jag såg Ju-on slutade jag i princip sova XD

  Vad coolt att du närmar dig examen också, heja dig!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 augusti, 2021 / 13:25

   Ju-on funkade inte alls på mig 🤣 Men jag har lite svårt för Japansk skräck. Tycker inte att den är så läskig. Dock måste jag säga att spansk skräck, där har vi något! Första gången jag såg REC (den spanska filmen är originalet) så mådde jag så dåligt. Sen hade Netflix en mini serie på 3 avsnitt som jag tyvärr inte minns namnet på men den var också så sjukt läskig och bra!

 4. 18 augusti, 2021 / 10:42

  Så grym du är med din utbildning, spännande att du snart är klar 😀 Skräckfilm är också det bästa hehe, brukar alltid gå på det på bio, extra rädd blir man då hehe 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   18 augusti, 2021 / 11:44

   Jag klarar inte av bio för jag stör mig så på alla runt omkring 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.