1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Vilken start det blev på veckan


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vilken start det blev på veckan. Som jag skrev så köpte jag min första aktie i morse och har redan tjänat två kronor. Köpte även två fonder så det ska bli väldigt roligt att se hur detta kommer gå. På eftermiddagen hade jag hundarna och helvete va kallt det har varit idag. Jag som sällan fryser fick ont i kroppen för att det var så kallt. Efter hundarna tog jag bussen in till stan för att träffa Amanda. Men inne på apoteket så fick jag så himla ont i magen.

 

Jag har haft problem med min mage så länge jag kan minnas och alltid skämts för det. Sen jag slutade dricka kaffe så har det blivit mycket bättre men jag stressade rätt mycket idag vilket resulterade i att min mage protesterade. Vi fick helt enkelt göra en liten sväng hos Amanda innan vi gick och fikade.

Har verkligen klickat med Amanda och det är jag så glad för. Blev väldigt rörd när hon sa att vi kunde gå och fika för att jag skulle få lite bloggmaterial. Just att någon faktiskt tar mitt jobb på allvar och tycker att det är ett jobb betyder mycket. Trots att det är 2018 så finns det många som inte anser att sociala medier är ett ”riktigt” jobb. Jag möter fortfarande personer som har fördomar men jag möter också personer som är nyfikna och som vill veta mer. Nu ska jag sätta mig och arbeta med morgondagens inlägg. Har hundarna på morgonen så då hinner jag inte blogga.

 

20% rabatt på hudvård
Kod SKINCARE minsta belopp 499:-
Nelly – Få mer rabatt ju mer du shoppar

20 Kommentarer

 1. 26 februari, 2018 / 18:46

  Min pappa tjatar på mig om att jag också ska börja med aktier så det kanske är dags nu haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2018 / 08:22

   Gör det! Rekommenderar att gå med i facebook gruppen Economista. Där diskuteras det hej vilt om hur man ska minska på utgifter, vilka fonder/aktier man ska investera i, hur man drar ner månadskostnaden osv 😀

 2. 26 februari, 2018 / 18:50

  Men åh vilken söt tjej! Riktigt gulligt sagt av henne 🙂 Så härligt att träffa nya människor som man verkligen klickar med.

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2018 / 08:21

   Amanda är dock inte ny haha. Vi har ”känt” varandra i nästan 10 års tid men det är inte förrän nu som vi börjat umgås utanför alla kalasen 😉

 3. 26 februari, 2018 / 20:24

  Åh vad roligt med en så fin vän! Det förtjänar du verkligen med människor som tar ditt jobb på allvar, du är grym<3

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2018 / 08:19

   Du är alltid lika go! Ja det underlättar verkligen för mig när personer i min närhet tänker steget längre och vill göra saker som ger mig bra material 😀

 4. 26 februari, 2018 / 21:09

  såå gottt de där såg ut!! 🙂

 5. 26 februari, 2018 / 22:08

  Så gott med kakor! Hoppas det går bra med aktierna! Kram

 6. 26 februari, 2018 / 22:30

  Åh vilken kul start på veckan, förut magontet!! Och du, jag möter också sååå många i min vardag som inte alls förstår vad jag jobbar med när jag nämner att bloggen är en del av mitt jobb, de vill inte fatta, fnyser typ och tycker att jag bara ”sitter hemma” fast att mina arbetsveckor säkerligen många gånger är dubbelt så långa som deras. 😉 Blir galen på sånt!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2018 / 08:18

   Jag kan inte låta bli att tycka att det är konstigt att folk 2018 tycker det är ”konstigt” när någon säger att dom jobbar med sociala medier? Det har funnits i över 10 års tid och fortfarande anser folk att det är nytt? Jag tror många har fått en väldigt fel bild av vad det faktiskt innebär då många av de stora bloggarna bara visar den glammiga sidan. Dom utgör ca 5% av alla bloggar i Sverige. Alla springer inte runt på event eller flyger runt över hela världen. Många av oss lever ett svenssonliv fast vi jobbar med sociala medier 😛

 7. 26 februari, 2018 / 23:21

  Hoppas att magen känns mycket bättre imon 🙂 och vad roligt med aktie 🙂

 8. 27 februari, 2018 / 08:02

  Mysigt med fik!

 9. 27 februari, 2018 / 08:12

  Vilken härlig måndag! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2018 / 08:14

   Minus problemen med magen så ja 🙂

 10. 28 februari, 2018 / 20:08

  åh så fint i sånna burkar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.