5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Köpa min första aktie


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Känns helt underbart att starta denna veckan med att köpa min första aktie! Är så himla stolt över mig själv. Förra månaden tömde jag alla mina konton för att ha råd att köpa min första systemkamera och nu har jag redan lyckats lägga in över hälften av pengarna i sparkonton, fonder och aktier. Jag har gått från att vara en shopaholic till en saveaholic haha.

Denna veckan ska det vara minusgrader. Jag tror inte ens att vi hade en hel vecka i December där vi hade minusgrader hela veckan lång. Jag som var är inställd på att vi skulle få vår nu. Kan säga att jag frös något fruktansvärt när vi fotograferade dessa bilderna, vilket nästan syns på mig. Största fördelen med kylan är att vi får betydligt mer sol och det tackar jag inte nej till.

Skor/Nelly – Leggings/River Island  – Tröja/Bones  – Väska/Michael Kors  – Halsband/Jane König

Jag ser verkligen fram emot denna veckan. Min mammas semester är slut vilket betyder att jag kommer ha Ronja igen och jag har saknat den lilla tjockisen. Gjorde flera beställningar nu i helgen som borde komma nu i veckan. Även fast det är kallt så kommer jag försöka att fotografera betydligt mer outfits än tidigare. Men nu är det dags att starta dagen.

18 Kommentarer

 1. 26 februari, 2018 / 09:28

  Jag ska också bli en saveaholic i år, kan vara nyttigt!! Ha en fin måndag!

 2. 26 februari, 2018 / 10:53

  Vad kul att du har köpt aktier och ha en fin dag! 😀 Kramis

 3. 26 februari, 2018 / 11:04

  Det är verkligen kul att spara i fonder och aktier och man bli liksom en ny sorts shopaholic, man vill spara så att man kan köpa olika aktier och fler haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2018 / 08:23

   Jaa xD Jag känner redan nu att jag vill köpa mer haha 😀

 4. 26 februari, 2018 / 12:30

  Grattis till första aktien. Hoppas den bringar mycket pengar 🙂 Fina bilder..

 5. 26 februari, 2018 / 16:31

  Grymt! Och så himla fin du är! 😃

 6. 26 februari, 2018 / 17:02

  Galna minusgrader med! Burrrr säger jag ;D så kul med aktier och sånt! 🙂

 7. 26 februari, 2018 / 19:50

  åh jag tycker det är så läskigt med aktier och sånt..

  • dixiwonderland
   Författare
   27 februari, 2018 / 08:21

   Nej nej nej! Gå med i economista gruppen på facebook! Har lärt mig så enormt mycket på så kort tid. Sen finns det så himla mycket bra information som är skrivet på ett sätt som en nybörjare förstår om du bara googlar. Pengarna på ditt bankkonto minskar i värde, bättre att investera en del på fonder/aktier så att dom ökar i värde 🙂

 8. 26 februari, 2018 / 22:14

  Riktigt fin outfit! 🙂 Och härligt med att ha köpt sin första aktie! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.