1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Vila i frid vår älskade nalle

Bonzos urna från madtreewoodcrafts.com
Bonzos urna från madtreewoodcrafts.com
Igår fick vi äntligen hem Bonzos urna. Som jag berättade tidigare så blev det lite försenat då företaget hade drabbats av strömavbrott på grund av en stor orkan. Men när den väl skickades så tog det bara 8 dagar för den att resa från Amerika och hit till Sverige.

Företaget som vi beställde ifrån heter Mad Tree Woodcrafts

Företaget är ett familjeföretag och jag vill tacka dom med hela mitt hjärta för att de har givit Bonzo en så fin urna att vila i. Jag letade i två dar efter urnor. Men i Sverige så är utbudet ren katastrof. Jag visste redan från början hur jag ville att den skulle se ut. Därför bestämde jag mig för att börja leta på Amerikanska sidor. När jag väl fann Mad Tree Woodcrafts så föll alla bitarna på plats. Jag ville ha honom i en trälåda. Vi diskuterade lite om texten och vad som skulle stå. Sen fann jag bladmönstret på nätet. Så min sambo satt i photoshop och redigerade ihop allt så att det skulle bli perfekt.

Vila i frid vår älskade nalle
Vila i frid vår älskade nalle

Vila i frid vår älskade nalle

Själva urnan kostade 2092 kronor och importavgiften gick på 648 kronor. Vi trodde att importavgiften skulle vara mycket högre. Sammanlagt så kostade allt 2740 kronor. Vi är så otroligt nöjda över resultatet. Detta är precis vad vi båda hade föreställt oss att urnan skulle se ut. Min sambo hade designat en bild i photoshop. Där han använde en av deras urnor och sedan satte in motivet och de ser identiska ut.

Idag är det exakt 7 veckor sedan som Bonzo fick somna in. Ute i solen. Det finaste avslutet som vi bara hade kunnat drömma om. Jag kommer framför allt aldrig glömma det som Maria och Mattias gjorde för oss på Häst & Smådjurskliniken i Vänersborg. Det kommer aldrig gå att tacka dom tillräckligt. Det var den jobbigaste dagen i mitt liv. Men nu kan jag se tillbaka på den dagen och bli varm i hjärtat, vilket betyder allt för mig.

vila i frid vår älskade nalle
Vila i frid vår älskade nalle
Vila i frid vår älskade nalle

Det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Jag kan höra honom här hemma. Ibland är den en pust, ibland en snarkning. En dag när jag ställde mig i hans säng så var den varm på ena sidan men kall på den andra. Jag vet att han alltid kommer vara med mig. Men det är svårt att acceptera att det kommer ta många år innan vi ses igen. Jag är så tacksam för de 15 åren som vi fick tillsammans. Jag älskar dig för alltid Bonzo och jag kommer aldrig att glömma dig ❤️

Dela

14 Kommentarer

 1. 12 november, 2020 / 10:21

  Åh vad fint det blev, blir alldeles tårögd. Och kom ihåg att ingen är någonsin helt borta så länge vi minns dem. <3
  kramar
  Emma

 2. 12 november, 2020 / 10:59

  Åååh blev alldeles tårögd, så himla himla fin, och så himla fin plats ni har gjort <3

 3. Marie
  12 november, 2020 / 11:40

  Älskade Bonzo ❤️ Han lämnade så stort avtryck i oss alla och han kommer för alltid vara så saknad ❤️ Tiden går så fort, känns inte som att det redan gått 7 veckor. Finaste Bonzo ❤️

 4. 12 november, 2020 / 19:53

  Men så vackert… Riktigt fin Urna 🙂

 5. 12 november, 2020 / 22:18

  Ohh den är verkligen superfin, så fint ni designade den och så fint minne på er nalle

 6. 14 november, 2020 / 19:20

  alltså den är såå vacker, så fint att ha askan så <3

 7. 16 november, 2020 / 13:37

  åh så fint det blev, ursh värsta med att ha djur… kram på er ♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.