2   21
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Det hela kunde ha slutat väldigt illa


Inlägget är reklam för BGA.se och innehåller annonslänkar

tavelram från bga

Det hela kunde ha slutat väldigt illa

Jag har berättat tidigare att vi har gjort en minnesplats för Bonzo här hemma. Vad jag inte har berättat är att det hela kunde ha slutat väldigt illa. En dag när vi kom hem från att ha handlat mat så hade den stora tavlan som är över Bonzos minnesplats fallit ner och gått sönder. En av ljuslyktorna hade slagits ner till golvet men som tur hade det inte gått sönder. Värst av allt var att Bonzos aska stod på platsen! När vi satte upp den stora tavlan så hade vi askan på en annan plats här hemma i en veckas tid för att försäkra oss om att den satt ordentligt. Jag vill inte ens tänka på hur hemskt det hade varit att komma hem och se Bonzos aska utspridd över hela lägenheten.

Jag kontaktade IKEA som vi hade köpt ramarna ifrån. De ringde upp oss trots att jag hade kryssat i att jag inte ville bli uppringd. Kvinnan jag talade med beklagade det som inträffat och bad om ursäkt. Hon ringde förmodligen upp då situationen var allvarlig. Men det var inget problem att få pengarna tillbaka vilket jag är glad för.
tavelram från bga
tavelram från bga

Men nu stod vi där utan ram så jag började googla och såg att BGA hade ramar i storlek 50×75 vilket var precis det vi behövde. Jag gjorde ett samarbete med dom i Februari så det kändes tryggt att beställa ramarna ifrån dom. Det stod att det skulle ta 10-20 dagar att få hem ramarna men de kom redan inom loppet av en vecka. Vi väntar fortfarande på Bonzos urna från Amerika. Det var tydligen en väldigt stor orkan där borta som gjorde över 100.000 personer strömlösa. Detta inkluderade tyvärr företaget som gör Bonzos urna. Men det viktigaste för mig var att tavlorna var på plats innan urnan kom vilket dom nu är.

Det är svårt att förstå att denna veckan så är det 7 veckor sedan som jag såg honom senaste. Klappade hans mjuka päls och pussade på honom. En liten del av mig tror fortfarande att han ska komma tillbaka. Vår vardag utan honom är väldigt tom och innehåller inte lika mycket glädje som tidigare. Vi har gett bort hans sista leksaker och borste till Kira. Men annars är allt kvar, hans matskålar står i skåpet, hans säng ligger på golvet och vi sover fortfarande med hans täcke varje natt. Som jag saknar honom.

Dela

6 Kommentarer

 1. 10 november, 2020 / 19:05

  åhnej, tur att askan klarade sig
  så fina bilder!!

  • dixiwonderland
   Författare
   11 november, 2020 / 19:43

   Ja det var riktigt obehagligt men som tur var så gick allt bra, tack <3

 2. 10 november, 2020 / 21:58

  Så fint! Och skönt att askan inte rann ut <3

  • dixiwonderland
   Författare
   11 november, 2020 / 19:44

   Askan ligger i en påse i själva kartongen så även om den hade fallit till golvet så hade det nog gått bra men man vet ju aldrig :/

 3. 11 november, 2020 / 07:37

  Oj.. otäckt!!
  Ta hand om dig <3

  • dixiwonderland
   Författare
   11 november, 2020 / 19:44

   Ja men som tur var så gick allt bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.