3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Vi åkte ner till Gamle Dahl för att fotografera balbilderna


Detta inlägget innehåller reklam för mitt företag Wondersbydixi.se

Vilken dag det var igår. Vi åkte hem till familjen vid halv ett då jag skulle göra i ordning Antonias hår inför balen. La upp bild på min instastories för er som missat. Vet dock inte om bilden finns kvar. Håret blev så himla bra! Skulle man beskriva mig med ett ord så skulle det utan tvekan vara kreativ! Känner att jag sällan misslyckas när det kommer till kreativa saker.

Vi hade en liten familjefotografering på deras uteplats innan vi åkte ner till Gamle Dahl för att fotografera balbilderna. Tydligen hade 500 andra personer tänkt exakt samma sak för herregud va folk det var. Som tur var så kom det några regndroppar som fick ca 300 personer att fly från platsen haha. Tanken var att jag bara skulle fotografera två par men det slutade med att det blev hela fyra styck. Jag är super nöjd med fotograferingen men det finns små saker som jag önskar kunde blivit bättre. Tex att personerna stod i mitten av fotografiet och att allt kom med. Det är sånt jag får ta med mig i framtiden men jag är ändå väldigt nöjd med bilderna.

Besök gärna min hemsida Wondersbydixi eller min facebook sida och instagram. Där kan ni se alla bilderna samt hitta information kring bokningar. Efter igår så har jag insett att det är detta som jag vill göra kombinerat med mina sociala medier. Men att få skapa är något av det bästa jag vet. Igår satt jag i över 6 timmar och arbetade med bilderna. Det första jag gjorde när jag vaknade idag var att börja redigera bilderna som var kvar och det är vad jag kommer fortsätta göra under dagen. Är så glad över att ha fått fotografera alla dessa fina personerna och nu hoppas jag att det blir fler bokningar i framtiden.

16 Kommentarer

 1. 11 juni, 2018 / 13:52

  Wow vilka bilder! Haha, regn kan vara bra ibland :’) Men så roligt att det gick bra!

 2. 11 juni, 2018 / 14:11

  Men åh så fina bilder! 😀

 3. 11 juni, 2018 / 14:53

  så härliga bilder!

 4. 11 juni, 2018 / 14:55

  sv: ja verkligen!

  jättefina 😀

 5. 11 juni, 2018 / 22:53

  Jättefina bilder. Har också fotat vid två sådana tillfällen. Vid första var det regn i luften och himmeln var helt grå och det kom stänk då och då. Ljuset gjorde att det vart superfina bilder faktiskt. Andra ggn var han och hans gäng jag skulle fota berusade, så de var lite svårflirtade att styra, samt jag fick stå vänta på dem länge innan de dök upp, det skapade ju stämningen från början, men bilderna vart jättebra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.