1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Något som jag verkligen gillar med att bo i Trollhättan är


Detta inlägget är ett annonssamarbete tillsammans med Benns.se

Något som jag verkligen gillar med att bo i Trollhättan är att vi har så nära till naturen. Det finns skogsområden, öppna landskap och så går Göta Älv igenom här vilket resulterar i många båtar. Jag har åkt båt några gånger i mitt liv men tyvärr blir jag illamående av precis allt. Båtar, bilar, flygplan och tåg. Det fungerar bra om jag har mina tabletter men annars är det så illa att jag inte ens kan gå ut på en brygga.

Båtlivet i sig känns så himla mysigt. Här brukar det för de mesta passera segelbåtar vilket jag tycker är de charmigaste båtarna men besöker man till exempel Smögen så får man se riktigt stora yacht. Min sambos pappa har en motorbåt som han brukar åka ut med och har man en båt så behöver man alltid båttillbehör. Naturligtvis behöver man olika saker beroende på vilken typ av båt man har samt storlek på den men hos Benns.se kan man hitta det mesta som behövs. Jag gillar när man hittar en hemsida som har det mesta som man kan tänka sig behövas för då behöver man inte beställa från flera olika hemsidor och Benns har ett stort utbud när det kommer till båtar. Du kan hitta allt från förtöjning, redskap till köket, vatten och sanitet bara för att nämna några. Vad är era relationer till båtar? Har ni en egen som ni brukar åka ut med på semestern?


Detta inlägget är ett annonssamarbete tillsammans med Benns.se

6 Kommentarer

 1. 10 juni, 2018 / 22:03

  Sambons familj har alltid levt båtliv på somrarna så nu har jag också lyxen att få ta del av det med lite härliga turer i skärgården utanför ön varje sommar 🙂 Älskar det!

 2. 11 juni, 2018 / 05:41

  Jag älskar havet och att vara där och jag gillar att åka mindre båtar 🙂 Men båten som vi åker till Gotland mår jag illa på så jag sitter typ bara på däck *haha* Jobbigt att må så illa, tur du har medicin i alla fall.

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juni, 2018 / 12:54

   Ja det finns ju många olika mediciner som man kan ta. Mina är receptbelagda och samma som personer som går igenom strålning för cancer för för sitt illamående och dom fungerar super bra 🙂

 3. 11 juni, 2018 / 08:47

  Som jag saknar naturen på samma sätt i nu när jag flyttat till Stockholm. Hemma på Gotland har jag liksom havet rakt utanför fönstret, men vid nya läggan måste jag gå nästan 2 km bara för att komma till lite vatten… Det är ju verkligen SÅ fantastiskt med natur ju!! Kram fina <33

  • dixiwonderland
   Författare
   11 juni, 2018 / 12:53

   Åh då förstår jag att du saknar det! Hoppas att du har möjlighet att åka tillbaka då och då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.