5   23
1   15
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47
6   29

Vårt älskade vitrinskåp Dover från Mio

Innehåller reklamlänkar för Åhlens.se & Mio.se
Vårt älskade vitrinskåp Dover från Mio

Det var kärlek vid första ögonblicket. Vi som besökte Mio av en slump för att vi var på jakt efter ett nytt köksbord. Jag har aldrig varit i en Mio butik tidigare så jag visste inte vad jag hade att förvänta mig. Men när jag såg deras vitrinskåp Dover så blev jag kär direkt. Att den samtidigt just nu är nedsatt med 30% gjorde mig inte mindre kär.

Vårt älskade vitrinskåp Dover från Mio

Jag har aldrig varit överförtjust i vitrinskåp om jag ska vara ärlig. Men detta vitrinskåpet skiljer sig så mycket från alla de andra som jag har sett. Dover är 150 cm brett vilket gör det till den perfekta möbeln i vårt kök. Sen att den är i ask vilket gör den till den perfekta möbeln för oss då vi älskar trä. Det är denna nyansen som vi önskar att vårt köksbord hade haft. Men vi hoppas att vårt köksbord kommer blekas med åren.

Som ni vet så var mina Mateus tallrikar för stora för våra skåpsluckor men med vårt nya vitrinskåp så blir de en perfekt display att ha. Jag ställde även in våra nya finglas som jag vill köpa fler av. Jag skulle vilja ha Mateus Bubbles serie även i sand. Roligt att kunna kombinera färgerna. Köket har blivit en av mina favorit platser här hemma. Jag har så länge jag kan minnas drömt om ett stort kök med massa yta och nu när jag äntligen har det så känns det underbart. Jag vill att alla delar av vår lägenhet ska kännas så här mysiga som köket gör nu.

Vårt älskade vitrinskåp Dover från Mio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.