4   18
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36
7   21

Vårt nya köksbord är äntligen här

Vårt nya köksbord är äntligen här. Runt köksbord i mörkt trä.

Vilken jäkla roller coaster det har varit och fortfarande är med att köpa möbler till vår lägenhet. Soffan som vi fick hem denna veckan ska vi skicka tillbaka då vi insåg att den är grå och inte beige… Blir så trött på företag som använder produktbilder som inte stämmer överens med vad man får hem. Samma sak var det med vårt köksbord som vi köpte. Men på tal om köksbord!

Vårt nya köksbord är äntligen här

Att vi har haft fruktansvärt otur kan ingen ha missat. Bara idag så fick jag hem fem skedar men jag hade beställt och betalat för sex. Det är såna här saker som inträffar flera gånger i veckan för oss och det tar så galet mycket tid och energi. Innan jobbet ska man sitta i telefonkö för att sedan när man kommer hem från jobbet sitta i en annan telefonkö. Men förra veckan så åkte vi ut i butik för att leta efter ett nytt köksbord.

Vårt nya köksbord är äntligen här. Runt köksbord i mörkt trä.

Bordet som vi fick hem idag är ett lika dant bord som vi beställde hem men i en mörkare färg. Detta bordet är också mindre. Bara en sån sak som att hitta rätt storlek på bordet. Det första vi beställde var 150 cm men det kände vi båda två var alldeles för stort. Även om vi har ett stort kök så vill vi inte att ett köksbord ska ta över hela rummet. Vårt nya bord är 120 cm. Egentligen så hade vi velat ha 130 cm men man kan inte få allt här i livet haha.

Vi blev lovade att bordet inte skulle ha röda toner men som ni kan se så har bordet röda toner. Är jag 100% nöjd med bordet? Nej det är jag inte, men tack vare de röda tonerna så matchar det väldigt bra med våra valnötsstolar då valnöt har en röd underton. Min förhoppning är att bordet kommer blekas med åren. Men det känns helt fantastiskt att efter 1 månad äntligen ha ett köksbord igen. Imorgon ska vi åka och handla mat så att jag kan göra en god middag som vi ska äta vid vårt nya köksbord. Längtar så mycket!

Dela

2 Kommentarer

 1. Jessica Hansson
  7 juli, 2023 / 20:40

  Blev verkligen superfint!

  Hoppas verkligen att oturen vänder för er snart, måste vara en otrolig påfrestning och stress att konstant möta motgångar.

  Håller tummarna för att det vänder fortast möjligt!

  Vill ändå flika in att det är oerhört mysigt överlag att få följa med i allt som händer, vardag, flytten, växterna och allt.

  Du är duktig på detdär med sociala medier Nathaline, och varje uppdatering, Instagram, bloggen eller youtube är alltid någonting att se fram emot. 🙏

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juli, 2023 / 08:37

   Men va fin du är Jessica! Blev så rörd när jag läste din kommentar, tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.