1   17
5   22
0   16
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Livet går för fort just nu

Innehåller reklamlänkar för Åhlens.se
Livet går för fort just nu

Köp Mateus tallriken här

Allt går för fort just nu. Jag tror det är lite det som är problemet. Det händer konstant nya saker så vi hinner aldrig landa i vad som ska vara vår nya vardag. En anhörig åkte akut in till sjukhuset i slutet av förra veckan och vi har mått så fruktansvärt dåligt över detta. Att leva i den ovissheten är fruktansvärt. Man känner sig så maktlös. Men nu verkar allt ha gått bra och det blir en viktig påminnelse till att alltid berätta för nära och kära hur otroligt mycket de betyder för en.

Köp Mateus muggen här

Igår kom min bästa vän förbi och enda sedan vi köpte lägenheten så har hon pratat om hur mycket hon längtar efter att få fika i vårt kök. Nu när vi äntligen har vårt nya köksbord så var det möjligt. Jag gjorde min äppelkaka som är så fruktansvärt god. Ni måste testa den om ni inte redan har gjort det. Innehåller så få ingredienser och blir lika gott varje gång. Fungerar både som varm eller kall.

Livet går för fort just nu

Idag vaknade jag upp till en regnig dag och jag kände direkt att jag inte orkar gå till gymmet. Igår gick jag över 27000 steg och kroppen gjorde så ont. Istället så ska jag bygga ihop våra nya sängbord som kom idag. Imorgon kommer våra nya lampor och igår beställde vi även hem en ny soffa. För varje möbel som flyttar in så börjar det kännas mer och mer som hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.