0   9
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Världens bästa granne och hundmys

Världens bästa granne och hundmys

Vilken underbar dag det har varit. Pratade med matte och hussen innan klockan 11:00 idag och då hälsade matte mig att jag aldrig skulle ändra mig om att skaffa barn för det gör ont haha. Det är ingen risk däremot så känner jag för första gången sen Bonzo gick bort att jag kommer nog vilja ha en ny vovve i framtiden. Vi kommer aldrig skaffa en ny hund så länge vi bor här. Men jag trodde aldrig att jag skulle få den känslan igen.

Världens bästa granne och hundmys

Jag och Nala tog en härlig promenad runt Spikön vid elva. Kollade på änderna, njöt av solen och tittade på vitsipporna som har börjat titta fram. Det är äntligen vår nu! Sen fick jag ett sms från världens bästa granne som skrev att det stod lite äggkartonger utanför vår dörr. Vi äter väldigt sällan ägg men jag frågade min granne för ett tag sedan om de åt ägg och om jag i så fall kunde få äggkartongerna för att odla blommor i. Men till min stora förvåning så var det inte bara äggkartonger i…

Världens bästa granne och hundmys
Världens bästa granne och hundmys

När Johan hade Covid så skrev jag detta blogginlägget om vår granne. Där blev jag så lurad då jag trodde att jag hade fått en Harry Potter mugg men i låg en bruk honung till min stora besvikelse haha. Men titta vad som låg i påsen idag! Alltså jag blir så himla rörd! Där fanns muggen, Harry Potter muggen! Så inte nog med att vi har fått fem äggkartonger nu har vi (läs jag för det är min mugg haha) fått en Harry Potter mugg. Jag är så glad! Lovade vår granne att om det blir några blommor så ska han få en stor blombukett av mig. Är så otroligt tacksam över att ha så fina grannar.

Mina fötter är helt förstörda

Vi kom nyligen hem från dagens andra långpromenad. Mina fötter är helt förstörda. Är inte alls van vid att gå så här mycket och än är det inte slut för vi har en sista promenad kvar. Men dagen har varit helt underbar. Märker hur mycket gladare jag blir av att ha hundar runt mig. Jag har trots allt haft hund i hela mitt liv. Är så tacksam för Nala, om hon bara visste hur mycket hon betyder för mig.

Dela

8 Kommentarer

 1. 3 mars, 2022 / 21:21

  Vilken underbar granne du har!

 2. 4 mars, 2022 / 09:06

  Åh så fint <3<3

 3. 4 mars, 2022 / 11:10

  Det där att inte vilja ha något djur igen men sedan ändra sig har jag hört fler uttrycka. Tänker att man behöver tid att sörja sin förlust innan man är redo igen. Härligt att du känner att du blir gladare av att du har en hund omkring dig igen.

  • dixiwonderland
   Författare
   4 mars, 2022 / 20:01

   Trodde aldrig att jag skulle ändra mig. Det finns många fördelar med att inte ha hund men kärleken som man får tillbaka är obeskrivlig. Sen får vi se vad som sker i framtiden 🙂

 4. 5 mars, 2022 / 15:54

  men vilken fantastiskt granne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.