3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Nu händer det!

Nu händer det! Världens finaste Nala husky.

Nu händer det!

Jag vaknade upp till fem missade samtal, sms och meddelande på Facebook. Nu händer det! Tur att jag vaknade klockan sju imorse och inte sov till halv nio. Men jag flög upp ur sängen, slängde på mig kläderna och sprang ut för att hämta Nala. Just nu i denna stund som jag skriver så är hennes matte och husse på BB och får sin lilla bäbis. Vet inte varför men jag får tårar i ögonen bara av att skriva det.

Kanske för att i allt hemskt som sker just nu så är barnen vår framtid. Jag ser en sån enorm skillnad på barn och ungdomar idag jämfört med när jag själv växte upp. De är så otroligt kunniga inom mycket. De är medvetna och kan ofta lära oss vuxna saker istället för tvärtom.

Jag är så otroligt glad över att jag har fått deras förtroende att ha Nala här medan de är iväg. Just nu så ligger hon bredvid mig på golvet i sin enorma säng som jag har gjort iordning för henne. Hon tycker att detta är jätte kul vilket gör mig glad. Vi har bara känt varandra i 6 månader nu men att se henne sova bredvid mig får mitt hjärta att le. Det visar att hon är trygg här trots att det är första gången som hon är här. Jag vet inte hur många dagar som hon kommer vara här men oj vad jag tänker njuta av varje sekund.

Hundpromenader, en massa mys och mental träning

Husky är en av de mest krävande hundraserna. De behöver inte bara mycket motion men också mental träning. Så jag ser verkligen fram emot att få lära känna Nala ännu mer. Vi har strålande sol och super härligt väder så det kommer bli en massa härliga promenader tillsammans. Nala är van att bo mycket större så man kan tro att hon skulle tycka att det var jobbigt att vara på en så mycket mindre yta. Men hundar är flockdjur och eftersom att vi alla är i samma rum så tror jag det ger ett stort lugn och trygghet. På samma sätt som föräldrar njuter av sin bäbisbubbla så kommer jag njuta av min Nalabubbla.

Dela

4 Kommentarer

  1. 11 mars, 2022 / 12:28

    Ohh vilken ära och så roligt att få vara hundvakt åt fina vovven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.