0   17
0   31
2   36
1   30
4   43
6   26
4   26
2   21

Vår första natt tillsammans med Nala gick riktigt bra

Vår första natt tillsammans med Nala gick riktigt bra

Vår första natt tillsammans med Nala gick riktigt bra

Dock gav Nala oss en chock klockan 00:20. Vår säng är väldigt hög, ca 80 cm och jag ligger längst ut medan sambon ligger längst in. Han ligger och läser i sin mobil medan jag håller på att somna. Helt plötsligt så ligger Nala som en liten boll mellan oss. Jag fattade inte riktigt vad som hände men hon lyckades alltså hoppa över mig utan problem och landade perfekt mellan oss haha.

Min sambo vill inte ha hund i sängen så tyvärr var jag tvungen att ta ner henne. Men jag kan inte fatta att hon kunde hoppa så högt utan att ens nudda mig. Vi tog första promenaden vid sju imorse och sen gick vi en långpromenad vid elva. Efter den promenaden så däckade både jag och Nala. Det har varit väldigt många nya intryck för henne så nu när hon har varit här i över 24 timmar så börjar de lugna ner sig. Tror dock att det är tur att vi bor så nära för alla ställena som vi går promenader är våra vanliga ställen.

Vår första natt tillsammans med Nala gick riktigt bra

När sambon slutat jobbet så tog vi en ordentlig långpromenad. Tanken var att vi skulle gå ut i skogen men sambon fick skoskav. Som tur var så fick han det precis vid en hundgård så vi släppte Nala så hon fick springa av sig ordentligt. Jag vet inte vem som hade roligast av mig och Nala haha. Nu ligger hon helt utslagen här på golvet bredvid mig. Ikväll ska vi äta en god middag och sen ska jag jobba ikapp lite.

Nu när Nala är här så blir mitt andra jobb lite åsidosatt

Mycket för att jag vill spendera så mycket tid som jag bara kan med henne men sen kräver hon också mycket tid. Nala är bara 1 år så hon har fruktansvärt mycket energi. Lägg också på att hon är Husky och det är nästan omöjligt att stimulera henne så pass mycket att hon blir trött. Jag är ute med henne fyra gånger per dag och då är det två långpromenader som idag tillsammans blev 3,5 timma långa. Sen behöver hon även leka och stimuleras på andra sätt. Men det är otroligt roligt. Vet inte när hennes husse och matte kommer hem från BB men skulle gissa på att det är nu till helgen. Så ni får stå ut med söta hundbilder ett tag till haha.

Dela

8 Kommentarer

 1. 4 mars, 2022 / 20:39

  Blir varm inombords av att läsa detta, så otroligt gosigt!

 2. 4 mars, 2022 / 21:18

  Vilken sötnos! 😍 Snälla ge oss mer bilder, jag klagar inte haha! 😍

  • dixiwonderland
   Författare
   6 mars, 2022 / 18:42

   Men söt 😀 Tyvärr har Nala fått komma hem till sin familj men finns bilder och videos på min story 😉

 3. 5 mars, 2022 / 11:14

  Åh så fin hon är. Bilden med henne och nallen är för söt.

  • dixiwonderland
   Författare
   6 mars, 2022 / 18:43

   Eller hur! Då skulle du sett videon när hon låg på rygg och höll nallen med tassarna som en liten utter <3

 4. 5 mars, 2022 / 22:43

  Man tröttnar väl aldrig på hundbilder!? Hihi 😀 Så fin hon är!
  Varje gång jag ser hundbilder eller ser folk ut och gå med sina hundar blir jag så sugen att ha min Enzo hos mig igen men vet att han har det bättre hos min mamma ute på landet istället för en liten etta i förorten tillsammans med en unge som han inte vet vad han ska göra med….

  • dixiwonderland
   Författare
   6 mars, 2022 / 18:43

   Usch vilket jobbigt beslut 🙁 Men skönt att han är hos din mamma så att du fortfarande får träffa honom <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.