3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Vi har världens bästa grannar

Vi har världens bästa grannar

Jag trodde aldrig att jag skulle sitta och blogga om denna pandemin två dar i rad. Men när man är under lockdown så finns det inte så mycket annat att blogga om. Jag trodde att andra natten skulle bli bättre men det blev värre.

Min stackars sambo har hostat hela natten lång. Han har sån där hosta som river sönder hela halsen och naturligtvis så vaknar jag varje gång han hostar. Enligt hans fitbit så fick han bara 2 timmars sömn. Så jag skrev till vår granne och frågade om han kunde köpa halstabletter. Min sambo är för feg för att be om hjälp och jag kommer inte klara av en till sån här natt.

Vi har världens bästa grannar

Förstå min chock när jag öppnar vår ytterdörr och ser detta paketet. Jag skriker rätt ut för naturligtvis så tror jag att jag har fått en Harry Potter mugg. Förstå min besvikelse när jag öppnar och det är honung i hahaha. Vi började till och med fundera över hur han hade hunnit köpa muggen och grejer haha. I den andra påsen var det tre paket med halstabletter så nu kommer vi förhoppningsvis överleva följande dagar. Är så tacksam för att ha världens bästa grannar. Kommer gråta floder den dagen de/vi flyttar.

Jag mår fortfarande väldigt bra

Känner mig naturligtvis sliten och trött då vi inte får sova så mycket. Men jag tar det alla dar i veckan än att bli sjuk. Vi båda har vaccinerat oss och jag blir ärligt talat rädd när jag ser hur fruktansvärt dåligt min sambo mår. Hur hade han mått om han inte var vaccinerad? Sen blir man orolig av efterföljderna. Många påverkas fortfarande av Covid trots att det var flera månader sedan som de var sjuka. Trötthet, orkeslös, ingen lukt eller smak.

Jag tror många skulle få ett mental breakdown av att vara instängda på 33 kvm i 5 dagar. Men jag älskar vårt hem så för mig är det inga problem. Jag har mina växter och min nya tv så jag är hur nöjd som helst. Det enda jag tycker är jobbigt är att min sambo sprutar ut en massa bakterier. Lite svårt att undvika detta när man bor i en 1:a. Så jag har lite städmani här hemma men det skadar ju aldrig att ha ett rent hem.

Dela

12 Kommentarer

 1. 28 januari, 2022 / 22:15

  Men åh så fina grannar <3 Hoppas din sambo blir bättre nu och att du klarar dig <3

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2022 / 10:05

   Ja men hur gulliga är dom inte! Så tacksam för dom <3 Jag hoppas att det vänder för honom idag 🙂 Jag mår fortfarande super 😀

 2. 29 januari, 2022 / 15:58

  Åh vad gulligt av grannarna! <3
  Vi hade båda covid här om veckan så förstår precis känslan. :/
  Hoppas du slipper bli lika sjuk och att din sambo kryar.

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2022 / 10:05

   Usch stackars er 🙁 Förhoppningsvis så vänder det för honom idag. Jag mår fortfarande väldigt bra 😀

 3. 29 januari, 2022 / 16:14

  ja vaccinationen gör nog mycket, så tacksam för den!

 4. 29 januari, 2022 / 17:04

  Men nä så söta och omtänksamma de är!

 5. 29 januari, 2022 / 20:37

  Men åh vilka snälla grannar!! Krya på er! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   30 januari, 2022 / 10:06

   Jag är inte sjuk som jag skrev men hoppas att det vänder för min sambo 🙂

 6. 30 januari, 2022 / 18:11

  Vad gulligt av eran granne, vi hade turen att en vän till sambon bor j närheten av oss och kunde handla när vi båda låg i covid19. Det är så tacksamt och guldvärt i såna lägen! 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   31 januari, 2022 / 16:56

   Ja men visst är det! Så viktigt att alla hjälper till om chansen ges. Jag ska baka en morotstårta till min granne som tack för hjälpen. Det är ju morotskakans dag nu på Torsdag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.