0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

Midsommar är för många en av de bästa högtiderna vi har

Uti vår hage där växer blå bär
Kom hjärtans fröjd
Vill du mig något så träffas vi där

Midsommar är för många en av de bästa högtiderna vi har. Jag kan inget annat än att hålla med. Att få ha blommor i håret och äta god mat gör att ingen högtid håller samma nivå som denna. Men Midsommar för mig har blivit något helt annat. Fem år sedan, på Midsommar var sista gången som jag skulle få se vår älskade Ida. Tänk om vi vetat då att bara en vecka senare skulle hon bli mördad…

Fagra små blommor där bjuda till dans
Kom hjärtans fröjd
Vill du, så binder jag åt dig en krans

Det spelar ingen roll hur många år som går för allt känns som igår. Jag tänker på Ida varje dag. Hon finns alltid i mina tankar och speciellt idag. Jag minns dagen för fem år sedan så tydligt. Vi hade bra väder, satte ute hos min sambos mormor och åt god mat. Hon och hennes syster satt bredvid varandra och jag minns att jag sa något som ingen av dom förstod och vi alla brast ut i skratt. Det minnet kommer jag alltid att bära med mig. Jag hoppas att ni alla får en jätte fin Midsommar. Var rädda om er och krama om era när och kära extra mycket idag ♥

Kransen den sätter jag sen i ditt hår
Kom hjärtans fröjd
Solen den dalar men hoppet uppgår

Uti vår hage finns blommor och bär
Kom hjärtans fröjd
Men utav alla du kärast mig är
Kom liljor och aquileja
Kom rosor och salvia
Kom ljuva krusmynta, kom hjärtans fröjd ♥

18 Kommentarer

 1. Marie
  22 juni, 2018 / 14:12

  Hoppas att ni får en jättefin midsommar ❤️ Behöver du prata så vet du vart jag finns ❤️ Ät en massa god mat idag och ha det så mysigt 💝

 2. 22 juni, 2018 / 14:40

  Nä fy vad hemskt och saknaden efter avlidna personer finns kvar hela livet. Vilka vackra bilder på dig och ha en fin midsommar! <3 Kramis

 3. 22 juni, 2018 / 15:36

  Alltså du är en utav de vackraste personer jag vet! Det strålar verkligen om dig! <3 Har följt dig så länge nu och blev så himla glad av ditt meddelande på insta. Du är inte bara fin på utsidan, världens finaste insida har du också. Tusen tack!
  Stor kram till dig!

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juni, 2018 / 16:27

   Men hallå, du otroligt gullig är inte du? Är glad att jag kunde göra dig glad och tusen tack för dina fina ord <3

 4. 22 juni, 2018 / 17:17

  Superfina bilder och krans! Glad midsommar 🙂

 5. 22 juni, 2018 / 17:25

  Helt fantastiska bilder på dig 😀 Glad midsommar 😀

 6. 22 juni, 2018 / 20:21

  fin krans å fina bilder 😀

 7. 23 juni, 2018 / 13:37

  tack det samma fina bilder =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.