2   22
2   34
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33

Lunch hos Hamnmagasinet

I Onsdags åt jag och bestie lunch på Hamnmagasinet. Ni kanske minns att jag och min sambo var där förra veckan och åt middag? Jag blev väldigt sugen på att testa deras lunch och WOW!

De serverar lunch mellan 11:30-14:00 alla vardagar. Då har man två olika rätter att välja på. Till lunchen ingår deras magiska salladsbuffé där man har 4 olika sallader att välja på, bröd och pizza. Kolsyrat vatten ingår vilket jag tycker är ett jätte plus för annars brukar man bara få tråkigt kranvatten. Även kaffe och kaka ingår. Och vad kostar allt detta? 105 kronor! Så himla prisvärt för som jag har skrivit tidigare så är personalen helt underbar och maten smakar så galet gott. Jag som älskar sallader blev helt förälskad i deras salladsbuffé.

Till lunch tog vi Nötstek med gräddsky, kokt potatis och grön sparris. Jag valde att beställa in ett glas Chardonnay också. Tycker det är ett väldigt gott vin som funkar både till kött som fisk.

Hamnmagasinet har utan tvekan blivit en av mina favoriter här i Trollhättan. Är väldigt glad över att vi har fått ett nytt ställe som serverar lunch. Det är något som jag verkligen har saknat. Sen för min del så uppskattar jag verkligen att det är så instagram vänligt. Det blir ju så när man jobbar med sociala medier att man hellre går till ett ställe som har fin inredning, snygg upplägg av mat framför ett ställe som endast har god mat medan resten tyvärr inte lever upp till ens standard.

Dela

14 Kommentarer

 1. 17 augusti, 2019 / 16:24

  Vilket härligt ställe ni var på och vad gott det ser ut! <3 Kramis

 2. 17 augusti, 2019 / 19:19

  Åh, verkat finnas så mysiga ställen i Trollhättan! Vill besöka typ allt du någonsin tipsat om, haha 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   20 augusti, 2019 / 09:55

   Girl kom hit så ska jag ta dig runt 😉

 3. 18 augusti, 2019 / 17:10

  ser så trevligt ut!

 4. 18 augusti, 2019 / 19:51

  Åhh ser ju himla gott ut!! Och håller med om att man uppskattar om det är blogfriendly med massa fin inredning haha, gör såå himla mycket!! 😀

 5. 18 augusti, 2019 / 21:50

  Härligt det såg ut och tack för dina fina ord! 😍

 6. 19 augusti, 2019 / 16:16

  Det ser helt magiskt ut! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   20 augusti, 2019 / 09:54

   Därför ska jag dit imorgon igen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.