0   19
2   23
3   21
4   28
5   32
1   28
5   21
3   35

Midsommartårta

Midsommartårta jordgubbstårta

Hoppas att ni har haft en härlig dag idag. Jag har bakat hela dagen lång! Imorgon är det Midsommar, min favorit högtid. Och på Midsommar äter man något av det svenskaste vi har, Midsommartårta! Eller en klassisk jordgubbstårta som många andra skulle kalla det. Jag vet att detta inte är den snyggaste tårtan som världen skådat. Men när den har 10 kg vaniljkräm i då spelar inte utseendet någon roll. Vi alla vet att det är insidan som räknas. Man kan tro att vi ska ha en stor fest med tanke på att tårtan är 20 cm i både längd och höjd men nej. Denna tårtan är för mig och min sambo haha. Jag frågade min bestie om hon ville komma förbi imorgon när hon slutat jobbet och ta med sig en bit hem.

midsommartårta jordgubbstårta

Jag funderar på om jag ska spela in en video imorgon. Det ska bara vara vi i familjen men jag ser så mycket fram emot det. Jag ska prova på att baka västerbottenpaj för första gången då sambon gärna ville ha det. Vi har köpt lax och sill och sen ska jag göra köttbullar och koka färskpotatis. Och på tal om film. Min senaste video där jag visar hur jag binder min krans har i denna stund 1481 visningar! Alltså jag är så glad över det. Tycker det är så roligt att inspirera andra. Älskar verkligen mitt jobb!

Dela

4 Kommentarer

 1. 18 juni, 2020 / 21:58

  Men åhh så vacker midsommartårta och den ser ju så god ut!! Skriker verkligen midsommar :’D Västerbottenpaj är faaantastiskt, typ min favoritpaj haha! Hoppas du får en toppen midsommar<3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 juni, 2020 / 08:21

   Då hoppas jag att min blir god haha 😀 Detsamma till dig <3

 2. 18 juni, 2020 / 23:09

  Åååh, mysigt det låter!
  Ska också stå för Västerbottenspaj 🙂 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.