0   8
4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38

Tiden räcker helt enkelt inte till


Reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Tiden räcker helt enkelt inte till

Hej på er. Det var verkligen inte meningen att ha en sån här lång paus från bloggen. Tiden räcker helt enkelt inte till. Det är kaos här hemma. Jag känner mig både stressad och överväldigad. Önskar att jag var en person som kunde ta dagen som den kommer. Men istället för att leva här och nu så har jag redan panik över hur mina blommor ska få vatten i Juli när vi åker iväg på semester.

Tiden räcker helt enkelt inte till

De senaste dagarna så har jag gjort fler inköp till Vackra Buketter. Jag skulle egentligen inte göra fler inköp för min budget är nästan helt slut och det har endast gått 2,5 månad på detta året. Men jag tror detta kommer bli en bra investering i företaget. Och förutom inköp så har vi varit ute i Öresjö och grejat i trädgården. Det är så fruktansvärt mycket jobb som ska göras där ute. Men jag tror det kommer bli så fint i sommar. Jag älskar att arbeta i trädgården, det är som terapi för mig.

Det som behöver köpas framöver är pallkragarna och en massa jord. Sen återstår tre rabatter som ska göras i ordning. Ni behöver dock inte oroa er för jag filmar en massa när vi är där ute. Det som kommer bli så skönt nästa år är att alla stora köp är redan gjorda då. Det enda som jag behöver köpa är blomfrön och jord. Men jag behöver inte köpa alla krukorna, pallkragar osv. Nu får vi bara hoppas att Vackra Buketter gör succé i sommar så att jag inte har lagt ut alla dessa pengarna i onödan.

Tiden räcker helt enkelt inte till

Jag har börjat göra reels

Mitt växtkonto på instagram är fortfarande viral och jag testade även på att göra min första reels där som nu har över 10.000 visningar. Jag som hatar att testa nya saker fick feeling och tur var väl det för det var så himla roligt! Så igår när jag tog en promenad med Nala så filmade jag under hela promenaden och klippte ihop till en jätte mysig video. Det blir som små mini vloggar och det blir så roligt att se tillbaka på. Och som om jag inte redan har 5 miljoner saker på schemat så har jag faktiskt en arbetsintervju på Fredag! Så himla spännande och roligt.

Det är något som jag älskar med att bli äldre

Jag mår så himla bra i mig själv. Jag tänker ofta på hur fruktansvärt trasig jag var i min ungdom. Att det faktiskt är ett mirakel att jag ens sitter här idag med tanke på hur illa det kunde gått. Inget har kommit gratis för mig. Jag har fått kämpa betydligt mer än de flesta. Men idag är jag så glad över den personen som jag är idag. Jag älskar min knäppa personlighet. Att jag ibland säger fel som blir något som vi alla kan skratta åt. Att jag är omtänksam och sprider mycket glädje runt mig.

Jag har kanske inte kommit speciellt långt om jag skulle jämföra mig själv med andra i min ålder som har ett fast jobb med bra inkomst, bostadsrätt, hus, reser osv. Men vid såna stunder är det viktigt att påminna sig själv om att deras väg inte är min väg. Och de har inte gått igenom allt det som jag har fått gå igenom. Naturligtvis har min psykiska hälsa hindrat mig i mycket. Men det har aldrig hindrat mig från att drömma. Man måste våga testa och försöka. Något som många säger på sin dödsbädd är att de ångrar sakerna de aldrig gjorde. Det kommer aldrig bli jag för jag vågar ta klivet ut.

Dela

12 Kommentarer

 1. 16 mars, 2022 / 11:19

  Vad fint att du gillar att bli äldre och att du mår så mycket bättre nu. Jag tror på att man ska hitta sin egen väg och inte jämföra sig så mycket med hur andra har det vid samma ålder.

  • dixiwonderland
   Författare
   17 mars, 2022 / 10:39

   Kan inget annat än att hålla med 🙂

 2. 16 mars, 2022 / 18:38

  En riktig sidenote nu men jag kikade in på Vackra Buketter då du länkade till sidan här i inlägget och WOW så fint och proffsigt du gjort hemsidan! Så vackra bilder och så personligt medan det samtidigt är enkelt för kunderna att klicka sig runt och hitta rätt vara. Bra jobbat!

 3. 16 mars, 2022 / 19:43

  Låter spännande!

 4. 16 mars, 2022 / 19:46

  Känner igen mig så mycket i det sista du skrev. Tänkte senast igår på hur rent ut sagt vilsen jag var som ung, och trasig.
  Helt rätt att du inte jämför dig med vart andra är i livet. Du har hittat dig själv, din passion och ett driv-det är för mig det största och viktigaste man kan göra i livet.

  • dixiwonderland
   Författare
   17 mars, 2022 / 10:40

   Jag tror tyvärr vi är många som är vilsna i tonåren men för vissa eskalerar det betydligt mer för tyvärr. Är glad att jag är här idag och mår så betydligt mycket bättre än vad jag gjorde då 🙂

 5. 17 mars, 2022 / 07:47

  Känner likadant, tiden räcker inte till! Men så spännande med landet och inköp som du gjort, hoppas allt går bra och att du får massvis av blommor att plocka i sommar! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   17 mars, 2022 / 10:40

   Åh jag förstår dig 🙁 Det är verkligen inte lätt att få tiden att räcka men man får prioritera det viktigaste och försöka sänka kraven. Det hoppas jag också 😀

 6. 17 mars, 2022 / 11:27

  så härligt att läsa att du trivs så bra, så fint! Tror och hoppas att det här är en super investering för dig 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   18 mars, 2022 / 09:30

   Va gullig du är, det hoppas jag också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.