0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Vår lilla Kira fyller 6 år idag

Kan någon nypa mig i armen för är denna dagen ens på riktigt? Börjar dagen med att se Therese Lindgrens intervju med vår statsminister på instagram. När jag såg de två prata så fick jag nästan gåshud. Där sitter två av Sveriges mäktigaste kvinnor. Therese som har den största Youtube kanalen i Sverige och når ut till över 1 miljon människor. Och vår första kvinnliga statsminister. Tycker verkligen att ni ska se intervjun om ni inte redan har gjort det.

Vår lilla Kira fyller 6 år idag

Vår lilla Kira fyller 6 år idag

Sen var det dags att fira lilla Kira som idag fyller 6 år! Vår älskade lilla Kira som är världens gladaste tjej. Har aldrig haft en hund som är så otroligt glad. När man idag ser hur Ryssland behandlar sina invånare så vill jag inte ens tänka på hur deras gatuhundar har det. Vi är så glada och tacksamma över att Kira blev en del av vår familj. Hennes utveckling har varit helt otrolig. Hon var så rädd och osäker i början. Men nu tar hon för sig och njuter så fort någon vill mysa med henne.

Vi träffade Bambi

Efter vår morgonpromenad hörde Nalas ägare av sig så då blev det en långpromenad med henne också. Jag försöker alltid gå där det är så mycket natur som möjligt för hundarna. Tänker att det är roligast för dom. Så idag när vi gick vid skogen träffar vi på Bambi, en rådjursbock. Endast 3 meter ifrån oss. Tyvärr så hade min telefon dött så kunde inte fotografera men det var en så mäktig känsla. Nala som alltid blir smått galen när hon får syn på ekorrar eller harar stod helt stilla och var helt tyst. Det var en så otroligt häftig upplevelse!

Vår lilla Kira fyller 6 år idag

Och sen när jag är ute med Kira för andra gången så träffar jag på Fifo! Först fattade jag inte att det var hon men när hon frågade om jag inte kände igen henne så forstod jag direkt vem det var. Vi umgicks så mycket när vi var små. Men så tappade vi kontakten så vi har inte träffats på över 10 år! Men nu visar det sig att vi bor nästan grannar med varandra.

När jag sitter här och skriver så kan jag inte sluta le. Det känns nästan som att det är min födelsedag och inte Kiras för dagen har varit så himla bra! Är i ett sånt lyckorus nu! Inväntar att sambon ska komma hem från sin klipptid och så ska vi äta kåldolmar som jag gjorde igår. Varför äter man inte det oftare? Visst att det tar 2 timmar att göra men så värt det! Ska ta och sätta mig och så ännu mer blommor medan jag väntar på honom. Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag.

Dela

12 Kommentarer

 1. 10 mars, 2022 / 23:08

  Grattis till Kira! 😍

 2. Isabelle
  11 mars, 2022 / 07:46

  Hipp hipp hurra för bästa Kira 😍 bara att se hur lycklig hon är nu gör mig nästan tårögd! Massor med pussar på nosen från Stockholm 🐶🤎🤎

  • dixiwonderland
   Författare
   11 mars, 2022 / 10:42

   Du är så fin Isabelle <3 Hon tackar så mycket 😀

 3. 11 mars, 2022 / 12:26

  Nämen stort grattis till fina vovven =D

 4. 14 mars, 2022 / 12:13

  Therese är verkligen sjukt duktig och professionell!
  Och stort grattis till Kira 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.