1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Idag ska jag på min arbetsintervju

Idag ska jag på min arbetsintervju

God morgon. Här hemma vaknar jag upp till en tom lägenhet då sambon arbetar i Göteborg idag. Han ska även på en after work efter jobbet så det blir egentid hela dagen lång.

Vaknar upp till solen och känner att jag mår bättre idag än igår. Upplever ni att ni också påverkas mycket av vädret? Igår regnade det här och all min energi var som bortblåst. Jag upplever väldigt stor skillnad på mig själv. Är det soligt så kommer jag garanterat vara gladare. Kanske är det för att vi börjar lämna en lång mörk vinter bakom oss. Man vill inte påminnas om hur mörkt det faktiskt kan vara.

Idag ska jag på min arbetsintervju

Är super taggad och jag hoppas verkligen att jag får detta jobbet. När man jobbar hemifrån och framför datorn så mycket som jag gör så är det lätt att man blir trött mentalt. Men samtidigt så kan det kännas som att man inte har gjort något alls för man har inte ens lämnat sängen den dagen. Jag behöver komma ut ur lägenheten. Inte bara för att må bra mentalt och fysiskt. Men också för att få kontakt med människor. Få nya intryck som jag tycker gör att jag blir mer kreativ. Ni får hålla tummarna för mig! Glöm inte att följa mig på instagram för jag lär hinna uppdatera där hur det gick innan jag uppdaterar här.

Idag ska jag på min arbetsintervju

Utöver intervjun så har jag inte mycket planerat idag. Funderar på om jag ska spela in en massa videos så jag har på lager. Jag föredrar att filma när jag är ensam hemma så att man inte hör min sambo i bakgrunden så jag tror faktiskt att jag ska ta och göra det. Så mycket för att ha ”lite att göra” haha. Imorgon ska vi på kalas vilket ska bli så himla mysigt. Jag älskar när familjen är samlad och det ska bli hela 10 grader ute! Nu känner man verkligen att våren är på väg. Hoppas att ni får en fin helg.

Dela

12 Kommentarer

 1. Sari
  18 mars, 2022 / 10:32

  Lycka till idag 🤍

  • dixiwonderland
   Författare
   19 mars, 2022 / 22:31

   Men hur fin är du inte?!! Tack snälla <3

 2. 18 mars, 2022 / 16:46

  Väder påverkar mig också väldigt mycket, speciellt när det är molnigt då får jag lätt huvudvärk..
  Lycka till på arbetsintervjun idag!
  Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   19 mars, 2022 / 22:32

   Jag får lätt huvudvärk om det ska börja regna, så jobbigt 🙁 Tack snälla.

 3. 19 mars, 2022 / 11:20

  så roligt! å jag borde väl skriva lycka till men jag vet ju redan hur det gick 😀 så grattis 😀

 4. 19 mars, 2022 / 14:53

  Så härlig fredag och jag såg att arbetsintervjun gick bra, såå roligt och grattis till det!! :D<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.