3   1
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

Testat flera av de läppennorna


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Flipflop/Tommy Hilfiger – Klänning/Glamorous – Väska/Michael Kors

Denna klänningen köpte min fina vän Ann-Sofie när jag fyllde år. En perfekt vardagsklänning. Går man tillbaka och tittar på de senaste bilderna som jag publicerat så har jag testat flera av de läppennorna som jag fick av Lydia. Dom är från märket Bite men det verkar inte säljas här i Sverige vilket är så tråkigt för jag älskar det. När jag googlar så hittar jag dom på Sephora och då kostar dom 18 dollar styck. Rätt galet med tanke på att jag fick 22 stycken haha. Jag såg även att en massa Michael Kors väskor var nedsatta till grymma priser. Jag köpte nyligen min femte MK väska så det är ett märke som jag varmt rekommenderar.


I got this beautiful dress as a birthday gift from my friend Ann-Sofie. A perfect everyday dress. If you go back and look at my latest pictures you can see that I have had some colorful lips. I have been trying the lip pencils that I got from Lydia. They are from the makeup brand Bite but sadly we don´t have them in Sweden. I really love them and when I googled them I saw that Sephora has them and are selling them for 18 dollars each. Crazy that I got 22 haha. I also saw that many of the Michael Kors bags are on sale now. I just bought my fifth MK bag and it´s a brand that I really love.

16 Kommentarer

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2017 / 09:59

   Förstår inte riktigt vad du menar? Testat lemoncurd till vad?

 1. 2 juni, 2017 / 11:07

  Så söt klänning och fina bilder!

 2. 2 juni, 2017 / 11:57

  Vilka bra tips och jättefin klänning! <3 Kramis

 3. 2 juni, 2017 / 12:23

  Jag köpte min första MK-väska för ett tag sedan, men den var mycket större än jag förväntat mig, så hittills ligger den och väntar på mer packning ;P

  Åh, ja, nog är det skönt med 25 dagars semester, men skulle såååå mycket hellre kunna jobba som bloggare som du! Skulle offra semestern på nolltid 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2017 / 09:58

   Woot hur kan du bara låta en MK väska ligga 😮

 4. 2 juni, 2017 / 12:41

  Åh vad fina bilder <3

 5. 2 juni, 2017 / 15:05

  Så fina läppar, samt även klänningen, lika mönster som jag har på en tunika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.