1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Dessa ska fyllas med grädde och jordgubbssylt

Snart är det helg och det ser jag verkligen fram emot! Johan ska vara långledig igen och då kommer vi passa på att fotografera material. Han har fika imorgon på jobbet så jag har bakat en massa idag. Dessa ska fyllas med grädde och jordgubbssylt. Kommer komma recept på dom lite längre fram.

Mitt samarbete med Trademax gick live idag. Känns så himla roligt att många av företagen som jag jobbar tillsammans med kommer med nya förfrågningar kring samarbeten. Även fast jag inte har flera tusen läsare dagligen så vet dom att jag kommer producera ett snyggt och välarbetat inlägg som kommer ge dom bra google träffar. Jag tycker det är roligast när jag kan använda mina egna bilder även fast det tar betydligt mycket längre tid. Nu har jag suttit och jobbat i photoshop i snart tre timmar och det lär ta ytterligare två innan inlägget är helt klart.


Soon weekend and I´m really looking forward to it! Johan is going to be home for four days instead of two so we are going to shoot a lot of materials. He has fika tomorrow at work so I baked today. These will be filled with whipped cream and strawberry jam. Recipe will come soon.

My collaboration with Trademax went live today. It makes me so happy that companies want to start new collaborations with me. Even if I don´t have thousands of readers they know that I will produce a nice and well worked post that will work well on google. I think it´s the most fun working with my own pictures even if it takes much longer time. No i have been working in photoshop for three hours and the post I´m working on wont be done for about two hours.

Dela

14 Kommentarer

 1. 1 juni, 2017 / 20:17

  Visst är det tusen gånger roligare med eget material, det håller jag verkligen med om. Så himla roligt för dig 😀 Jag trodde dock att du hade flera tusen läsare per dag ^^

  Dessa ser underbara ut verkligen, så bra jobbat 😀 Så snygga och aptitretande 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2017 / 09:54

   Jasså trodde du det? xD Nej enligt google analytics har jag ca 250 om dagen 🙂 Det går väldigt mycket upp och ner nu under sommaren.

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2017 / 09:53

   Ja men dom smakade super 😀 Så enkelt att göra också 😀

 2. 1 juni, 2017 / 20:45

  Oh så gott och vad roligt att du får fler samareten =D. Du är så duktig med din blogg

 3. 1 juni, 2017 / 22:20

  Vad goda dom ser ut! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2017 / 09:51

   Jag blev inte ens klar igår med inlägget jag höll på med. I helgen blir det att planera ut jobbtider för så här kan jag inte hålla på xD

 4. 1 juni, 2017 / 22:37

  ja men det där lät spännande o såg gott ut mumms

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2017 / 09:51

   Dom påminner mycket om bakelsen krokodilen men istället för vaniljkräm så valde jag jordgubbssylt och grädde 😀

 5. 2 juni, 2017 / 12:51

  Det ser riktigt gott ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.