1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Nu i veckan kom min nya väska


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Nu i veckan kom min nya väska. En Isadore MD TH Messenger från ingen annan än Michael Kors. Detta är min femte Michael Kors väska så man kan utan tvekan säga att det är ett av mina absoluta favorit märken när det kommer till väskor.
/
This week my new bag came. An Isadore MD TH Messenger from none other than Michael Kors. This is my fifth Michael Kors bag so you can with out a doubt say that this is one of my favorite brands when it comes to bag.

Det jag fastnade för var naturligtvis den bohemiska designen. Jag äger nästan bara stora väskor så det känns som ett bra val att välja en mindre väska. Jag är ingen person som bär runt på hela mitt liv i mina väskor men det absolut viktigaste är systemkameran så förstå min lycka när den faktiskt fick plats.
/
What caught my eyes was ofc the bohemian design. Almost all my bags are big so it felt good finding a smaller bag. I´m a person that carry with me everything but the most important is my camera and I was so happy when I could fit it in the bag.

Den finns i flera olika färger och modeller. Just den modellen som jag har finns i svart här men sen finns det även en version av svart mocka och tegelröd mocka.
/
You can find the bag in different colors and designs. The model that I have you can find here in black. Then you have it in black suede and brick suede here.

Jag längtar så mycket efter att få fota denna tillsammans med mina klänningar. Det som jag tycker är extra roligt är att till skillnad från mina andra väskor så kommer denna fungera väldigt bra som en axelremsväska. Om ni är sugna på att köpa en designer väska så rekommenderar jag starkt Michael Kors. Är så nöjd med alla mina väskor och dom är i jätte fin kvalité.
/
I can´t wait to start shooting with bag with my dresses. What I think is extra fun is that unlike my other bags, this will work very well like a shoulder bag. If you’re thinking about buying a designer bag, I highly recommend Michael Kors. I’m so happy with all my bags and they are in great quality.

Dela

20 Kommentarer

 1. 20 maj, 2017 / 15:19

  Åh vilken fin väska och nu blev jag så sugen på att klicka hem en likadan! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   21 maj, 2017 / 12:06

   Do it 😀 Du kommer inte bli besviken 😀

 2. 20 maj, 2017 / 19:24

  Åh vilken fin väska<3

 3. 20 maj, 2017 / 19:43

  fin! ser fram emot bilderna du la ut på instastory, sååå fint!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 maj, 2017 / 12:04

   Åh va roligt att du tycker det 😀 Första bilderna kommer upp snart 😉

 4. 21 maj, 2017 / 00:08

  va jätte fin den va Hoppas du har en fin helg kramar

 5. 21 maj, 2017 / 07:13

  Snygg väska 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.