15   30
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Teen Mom 2

Igår spenderade jag större delen av dagen med att se Teen Mom 2 säsong 9. Vi har inte längre MTV men kom på att de kanske har senaste säsongen på hemsidan vilket de hade så jag har snart sett klart säsongen. Har ju följt dessa tjejerna i nästan 10 års tid och tycker det är så himla roligt. Sen ringde mamma mig och frågade om hon fick bjuda mig på Pernilla Wahlgren har hybris. Jag trodde inte att det fanns biljetter kvar men det verkar som att de har gått ut med ett extra datum här i Trollhättan. Vi såg hennes första show Kort, Glad och Tacksam. Det var något av de roligaste jag gjort i hela mitt liv så ser verkligen fram emot att få se hennes nya show med mamma.

Idag kommer min bestie hit vilket ska bli mysigt. Men innan hon kommer så behöver jag jobba undan lite saker. Svara på mail, planera blogginlägg och kanske spela in en video om ljuset inte är allt för dåligt. Längtar verkligen till våren så man slipper allt detta mörker. Det är så himla svårt att arbeta när man inte får bra ljus till bilderna eller filmerna.

Dela

2 Kommentarer

 1. 31 januari, 2020 / 20:56

  Det här med ljuset håller jag verkligen med om. Man har typ en timme på sig att fota med bra ljus, haha 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   1 februari, 2020 / 11:12

   Ja det suger verkligen! Längtar så mycket efter våren nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.