1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Pernilla Wahlgren – Kort Glad och Tacksam

Jag vet inte hur jag ens ska kunna beskriva denna showen i ord! Herregud vilken underbar kväll det blev. Jag har skrattat så mycket att det nu flera timmar efteråt fortfarande gör ont i kinderna. Att se Kort Glad och Tacksam är utan tvekan något av det roligaste som jag gjort i mitt liv. Om ni har möjlighet att gå och se showen SÅ GÖR DET! Ni kommer verkligen inte att ångra er.

Jag är så grymt imponerad över alla som medverkade på scenen. Vilka otroliga talanger de alla är. I två timmar så körde de konstant utan paus. Jag har sett Britney live och jag kan säga att Pernilla slår henne med hästlängder. Det kommer från en tjej som köpte en Britney dvd för 500 kronor när hon var 11 år gammal och inte ens ägde en dvdspelare. Att Pernilla kunde sjunga det visste jag men jag trodde inte att hon skulle vara så här bra live. Hon satte den riktigt höga tonen i Piccadilly Circus utan problem trots att hon som sagt dansat och sjungit i 2 timmar.

Det var en bra blandning på underhållningen

Roliga sketcher byttes ut mot musiknummer och jag tror vi alla blev väldigt berörda av hennes sång om hennes son Theo. Det vad så roligt med alla referenser till Wahlgrens värld. Bland annat så kom det upp när Benjamin hade bett Pernilla att raka hans r*vhål haha. Sen fick man många tillbaka blickar från hennes musikaljobb men även Nicke och Nilla som jag minns så väl från min barndom.

Och för er som inte fick tag på biljetter så kommer ni kunna se en hel del från showen i min vlogg som kommer ut imorgon. Jag har lagt in en spoiler alert. Ifall det är någon av er som ska se showen och inte vill veta vad som sker.

12 Kommentarer

 1. 19 november, 2018 / 10:47

  Men vad kul att showen var så himla bra! 😀

 2. 19 november, 2018 / 11:04

  Kul att du hade en bra kväll!

 3. 19 november, 2018 / 11:22

  Vad roligt att showen var så bra och vilka grymma bilder! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   19 november, 2018 / 13:03

   Tack 😀 Blev riktigt nöjd med bilderna 😀

 4. 19 november, 2018 / 12:20

  Åh vill verkligen se den 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   19 november, 2018 / 13:03

   Såg att det finns flera biljetter kvar i Göteborg 😀

 5. 19 november, 2018 / 14:57

  Åh men gud vad kul!! Hoppas du haft en fin dag <3

 6. 20 november, 2018 / 19:25

  åh jag vill se den igen 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   21 november, 2018 / 09:23

   Jag med!!! Den var så jävla bra verkligen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.