1   4
15   30
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Tillbaka i våra gamla rutiner

Nu känner jag att vi är tillbaka i våra gamla rutiner. Jag och min sambo vill säga. Bonzo tycker fortfarande att det är en jätte bra idé att gå ut vid 05:30 – 06:30 på morgonen. Försöker vänja honom vid att sova lite längre på morgonen samt att vi tar ut honom senare på kvällarna för att han inte ska ha behovet av att gå ut så tidigt. Dock är inte rutinerna precis lika dana som tidigare. Jag har valt att göra vissa förändringar. Som att inte jobba efter klockan 19:00 vilket är ett stort steg för mig. Det är svårt att separera vardagen från jobb när ens vardag är ens jobb. Men jag tror att jag kommer må så mycket bättre av detta.

Det går inte att schemalägga kreativitet. Jag kan inte tvinga fram ett blogginlägg så därför har jag valt att ta ledigt de dagarna då energin inte är på topp. Hur ofta de dagarna infaller har jag ingen aning om men jag vet att slutresultatet kommer bli så mycket bättre. Just nu ligger jag så långt fram med allt vilket är så himla skönt. Jag känner verkligen inte någon stress kring mitt arbete och jag kan inte minnas när jag kände så senast.

Dela

1 kommentar

  1. 29 januari, 2020 / 21:59

    Åh, jag är så avundsjuk på ditt jobb 🙂 Eller avundsjuk är kanske fel ord, men… jag har också länge velat jobba som bloggare 😀 Tycker att det verkar vara ett väldigt roligt jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.