0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

TÄVLING | 2 vinnare vinner både poster + ram från Dearsam.sedearsam.se

2020 har varit allt annat än ett bra år för många av oss

Många har förlorat sina jobb och samtidigt så får vi inte umgås med våra nära och kära på samma sätt. För mig så har detta varit det värsta året i mitt liv. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle förlora tre hundar inom loppet av 9 månader. Det har tagit enormt hårt på mig. Men ni har varit fantastiska! Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle få så mycket stöd ifrån er. Och det är jag otroligt tacksam för.

Och ni skulle återigen visa er lojalitet till mig när Black Week kom. Jag har varit väldigt öppen med att min inkomst precis som många andra företags har minskat kraftigt under detta året. Från att ha två rekord i rad Januari och Februari så störtdök allt i Mars. Jag trodde det skulle vända under hösten men det gjorde det tyvärr aldrig. Under Black Week så bad jag er om hjälp genom att handla via mina länkar och ni handlade som aldrig förr. Jag vill verkligen tacka alla er som handlade under Black Week. Det gjorde mig så otroligt rörd och därför bestämde jag mig för att ge er något tillbaka.

Tävling tillsammans med Dearsam.se

I Augusti hade jag ett fantastiskt samarbete med Dearsam.se som säljer unika posters online. Läs gärna inlägget som jag gjorde i samband med vårt samarbete. Det som främst gjorde att jag ville arbeta med Dearsam.se var deras miljötänk. I varje liten detalj har de ställt sig frågan, Hur kan vi producera detta för att göra ett så liter avtryck som möjligt på vår natur. Det är så viktigt idag att företag väljer rätt väg och det gör Dearsam.se. Därför känns det så fantastiskt roligt att kunna göra denna tävlingen tillsammans med dom.

Tävling

Nu har två av er chansen att vinna både en poster och en svart ram.
Ja ni läste rätt, det blir inte en vinnare utan två!

dearsam.se julklapp
På bilden kan ni läsa om vad vinsten innehåller.

Tävlingsregler

Följ både mig och Dearsam på instagram
Motivera varför du ska vinna genom att berätta:
Vad är det som du älskar allra mest med julen?

Tävlingen avslutas klockan 12:00 den 13 December.
Vinnarna presenteras här i inlägget.
Lycka till.

Tävlingen är avslutad och vi gratulerar Marcus & Carin

Dela

10 Kommentarer

 1. 8 december, 2020 / 10:50

  Det jag älskar med julen är att vara hemma med hela familjen och äta något gott tillsammans. Njuta av ledigheten.

 2. Pellan
  8 december, 2020 / 16:30

  Följer på ig som mikkimuz!

  Det allra bästa med julen …

  Ögon som tindrar, klappa, godis, julmat på våra fat.
  Viktigt, javisst, men ännu viktigare är samvaron såklart.
  Bort med alla måsten och krav, njut av dem du har nära,
  så att ni tillsammans vackra och enkla minnen kan bära.
  Glöm inte att det enda man verkligen har är varann,
  materiellt är förgängligt, kärleken till andra äkta & sann.

 3. Pellan
  8 december, 2020 / 16:32

  Följer på ig som mikkimuz!

  Ögon som tindrar, klappa, godis, julmat på våra fat.
  Viktigt, javisst, men ännu viktigare är samvaron såklart.
  Bort med alla måsten och krav, njut av dem du har nära,
  så att ni tillsammans vackra och enkla minnen kan bära.
  Glöm inte att det enda man verkligen har är varann,
  materiellt är förgängligt, kärleken till andra äkta & sann.

 4. Elin
  8 december, 2020 / 22:00

  Följer er båda på instagram!
  Det jag älskar allra mest med julen är
  Att hela min familj träffas trots att mamma och pappa är
  Separerade. De tar med sig sina nya partners och deras barn och så är vi en enda stor familj. Detta har de gjort i 20 års tid och vi ”barn” älskar detta. Julafton blir en magisk dag fylld med skratt, prat och massa sällskapsspel. Så kort och gott – gemenskapen!

 5. Kaarina röning
  9 december, 2020 / 19:51

  Att vila, det räcket för mig

 6. Theresia
  10 december, 2020 / 16:56

  Det jag älskar allra mest med julen är hur alla människor blir gladare.
  Människor man möter på vägen ler, och alla väntar på något gott tillsammans var vi än är i vår värld.
  En tid på året då man hör av sig till sina nära och kära. Sprider omtanke och kärlek till varandra.
  Och ja, det bästa av allt är nog ändå att se barnens lycka när de ser julklappar under granen!

 7. Carin Ferm
  12 december, 2020 / 10:50

  Jag älskar allt på vägen mot jul, förväntan och mys som ligger framför oss hela december. Många fokuserar på just julafton och ledigheter men jag njuter hela vägen från första advent och tar vara på varje dag.
  Älskar när julejuls som adventsstjärnan och ljusstaken tas fram, julkänslan i butiker och avslutningar i barnens skola och uppvisningar genom fritidsaktiviteter. Älskar barnens förväntan på jultomten och deras pirr.
  Julafton passerar så snabbt, jag njuter hela månaden, eller ända till tjugondag Knut!

 8. Amanda
  12 december, 2020 / 15:19

  Känslan av mys och kärleken i luften! Följer er båda!

 9. Marcus B
  12 december, 2020 / 21:56

  Det bästa är att livet på
  Någotvis känns lättare – det blir mysigare och plötsligt bor vi i ett sagoland där allt är möjligt. Vi andas ut och vet att nu är det tid för gemenskap och sedan är
  Det dags att vända blad. En tid för förlåtelse och massa kärlek.
  Önskar att det kändes så jämt.

  Följer
  Och god jul!

 10. Charlotte Therese
  12 december, 2020 / 23:32

  Gnistrande snö, glittrande pynt, god mat, härlig musik, glada människor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.