0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

När jag var yngre så levde jag i framtiden

När jag var yngre så levde jag i framtiden
När jag var yngre så levde jag i framtiden
När jag var yngre så levde jag i framtiden

När jag var yngre så levde jag i framtiden

Jag planerade upp saker som jag ville göra men som jag aldrig gjorde. Livet är för kort för att leva så. Vill du göra något så gör det nu för ingen är garanterad en dag imorgon.

Jag tror det är väldigt viktigt att hitta guldkorn i vardagen. För mig är det mina växter. När jag pysslar om dom så mår jag bra ända in i själen. Samma sak när vi åker ut till skogen och tänder en brasa. När vi kom dit idag så var vi helt ensamma. Det har aldrig hänt förut. Det enda man kunde höra var fåglarna. Lugnet, den friska luften och värmen från elden. Det får mig att känna mig levande. Vi hade med oss frukost och hade en så himla mysig stund framför den knastrande brasan. Ett ljud som jag aldrig kommer tröttna på.

Att tänka på framtiden kan vara ångestladdat

Ibland får jag en klump i magen när jag tänker på vår framtida bostad. Det är något som alltid känns så himla långt bort. Det är som att jag springer men oavsett hur snabbt jag springer så åker bostaden längre och längre ifrån mig. Hela tiden är det något som faller ur. Anställningar som skiftar, världsekonomi som kraschar, extremt höga priser, svårt att hitta något i rätt område. Men jag vet att någon dag blir den drömmen verklig. Den framtiden blir nuet.

Precis som första gången när vi åkte ut och grilla så smög sig dimman fram. Första bilden visar hur lite dimma det var när vi kom och sista bilden visar hur tjock dimman blivit på bara 1 timma. Jag har hellre aldrig sett dimman lägga sig så tidigare. Är väldigt glad att jag lyckades fånga det med kameran. Nu längtar jag efter snön och frosten. Måste vara magiskt att bo uppe i Norr och ha de där riktigt drömiga vintrarna.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.