0   26
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Sushi time med Gusse

Sushi time med Gusse

Igår kom Gustav aka Gusse aka Hoyaboy hit för att äta sushi. Detta var tredje gången som vi träffas men jag vet redan nu att vi kommer vara vänner livet ut. Vi pratar från det att vi vaknar tills att vi går och lägger oss om allt mellan himmel och jord. Träffades tack vare växterna och nu kan jag inte se ett liv utan honom.

Vi gick till Mr Sushi och beställde in så mycket mat. Jag älskar att vi båda två är lika matglada. Det är också galet hur sjukt mycket billigare det blir att beställa mat direkt ifrån Mr Sushi än att beställa via Foodora. Sist när jag skulle beställa från Mr Sushi via Foodora så stod det att frakten skulle vara 59 kronor men när jag kom till kassan så stod det att frakten skulle vara 79 kronor. Då blev jag förbannad så jag sket i att beställa helt och hållet.

Sushi time med Gusse

Jag har skrivit om det tidigare att jag vill sluta beställa på Foodora och det är sjukt hur mycket pengar vi har sparat. Är det gratis leverans då tycker jag det är okej men annars får det vara. Sen efter att ha varit hemma hos Blubb så blev jag ännu mer motiverad till att spara för att kunna köpa bostad. Det har varit ett riktigt tufft år ekonomiskt. Är så himla glad att jag har haft hundarna som inkomst för annars så hade jag mer eller mindre kunnat se mig som arbetslös. Men förhoppningsvis så börjar det hända saker nu till hösten när alla är tillbaka från sin semester.

Sushi time med Gusse

Och på tal om semester så börjar min ”semester” lida mot sitt slut. Nu på Söndag ska jag hämta nycklarna till Messi och gå igenom lite saker och sen kommer jag jobba med honom 5 dar i veckan. Det är en dröm att ha en hund 5 dar i veckan. Jag önskar att jag kunde ha alla hundarna så många dagar men nu är det väldigt blandat. Och jag hinner ha Messi en vecka innan vi åker till Gotland. Vi bokade resan till Gotland samma dag eller dagen efter som vi kom hem från Skåne förra året. Nu hoppas jag bara att detta svala vädret håller i sig. Snart ska jag äntligen få krama om min fina Johanna som jag har pratat med i över 8 år online men aldrig träffat i verkligheten.

Nu ska jag ta och städa undan lite här hemma. Ta på mig kläder och få i mig lite mat i magen. Bestie kommer hit idag. Planen var att köpa glass och sätta oss ute men det blåser väldigt mycket idag. Så vi får se vad vi hittar på för något.

Dela

2 Kommentarer

 1. 15 juli, 2022 / 07:09

  Lät magiskt med en tripp till Gotland!! Ser fram emot alla bilder 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   16 juli, 2022 / 09:50

   Det kommer komma så mycket bilder att du kommer vara trött på mig 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.