0   26
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Semesterdagarna

Semesterdagarna

Semesterdagarna börjar lida mot sitt slut för mig. Men jag har haft det så skönt! Just det här med att inte behöva passa tider har verkligen gjort att jag har kunnat varva ner och jag behövde verkligen det. Jag har dock varit duktig på att boka upp dagarna med att träffa vänner.

Tog bussen ner till min bestie där vi satt ute på deras altan och åt en god pasta med kantareller. Det är en sån lyx att ha uteplats. Vi har sagt det att vår nästa bostad måste ha uteplats eller balkong. Myste som vanligt en massa med katterna. Min bestie bor där jag växte upp som barn så när jag kommer dit så väcks alltid en massa gamla minnen till liv.

Semesterdagarna
Semesterdagarna

Och ni kanske minns att jag skrev att jag skulle ha ”semester” och anledningen är ju för att jag har jobbat under tiden. Nala fick följa med oss ut till skogen i helgen. Jag ville plocka blåbär och det blev hela 1,1 kg. Det hade förmodligen blivit mer om inte Nala ätit upp halva skogen haha. Hon var verkligen helt galen i blåbär. Vi var tvungna att koppla henne tillslut då för mycket blåbär förmodligen inte är bra för hennes mage. När jag har skrivit klart detta blogginlägget så ska jag faktiskt iväg och gå en långpromenad med henne.

Och visste ni att man inte skriver liter längre när man ska berätta hur mycket bär man plockat? Om ni kollar på filmjölk och yoghurtförpackningarna så står de numera i gram istället för liter. Jag är inte helt hundra men jag tror det var konsumentverket som bestämde att allt som man äter ska skrivas i gram.

Semesterdagarna

Och igår var jag hemma hos min vän Blubb som nyligen flyttade in i drömhuset! Alltså wow säger jag bara. Fönster från golv till tak. Stora rum, nyrenoverat i ett av Trollhättans bästa områden. Nej men jag kunde inte vara mer glad för henne och hennes sambos skull. Det var så roligt att få gå runt i huset. Jag älskar ju house tours. Det jag reagerade på var hur otroligt bra planlösning det var och att alla rummen var så himla stora. Hon älskar smink lika mycket som jag älskar växter så ett av rummen är hennes sminkrum och det är smink från golv till tak.

Semesterdagarna

Det var så roligt att få kolla igenom alla hennes paletter och höra hur hon tänker när hon gör sina vackra sminkningar. Jag hade med mig några sticklingar av min Exotica till henne då hon nästan bara har Monstera eller Aloe Vera hemma. Tänkte att jag ska vidga hennes vyer. Men så säger hon ”Jag har en present till dig också”. Jag fattade ingenting. Det var ju inte jag som hade flyttat in i ett fint hus. Men i påsen så låg denna super fina ögonskuggspaletten. Jag hade sagt det till henne att jag så gärna vill våga använda mer färg i mina sminkningar. Grönt är en färg som jag aldrig någonsin har använt men efter att ha sett hur fina sminkningar hon gjort med grönt så blev jag så inspirerad.

Men då är hon så jäkla söt så hon överraskar mig med denna paletten. Jag blev så chockad och glad på samma gång så jag började gråta. Hade verkligen inte förväntat mig detta. Det ska bli så roligt att få testa på denna paletten och efter att ha sett hela hennes sminkbutik så beställde jag två andra paletter direkt när jag kom hem. Längtar så mycket till att få börja leka med dom.

Dela

2 Kommentarer

  1. 12 juli, 2022 / 10:49

    Wow sååå mycket blåbär!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.