3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

En mysig stund vid Slusscafet

En mysig stund vid Slusscafet

Igår kom min bestie förbi och vi bestämde oss för att gå till Slusscafet och äta glass. Slusscafet ligger som namnet nämner vid slussarna här i Trollhättan. Trollhättan är känt för sina slussar och nu när det är Fallens Dagar så kommer många turister för att se när de släpper fallens. Och man märker att det är semestertider nu för under hösten är det nästan inget folk alls nere vid slussarna men igår så träffade vi både Danskar och Tyskar.

En mysig stund vid Slusscafet

Tråkigt nog så blåste det verkligen storm igår. Inte alls den där sköna sommarvärmen som jag kan sakna lite nu när det blivit svalare. Dock uppskattar jag det svala vädret men igår blåste det verkligen kallt. Jag är extremt kräsen så valet av glass måste vara Sia. Dock kan jag i efterhand tycka att tre små kulor glass för 50 kronor är rena rånet.

En mysig stund vid Slusscafet

Idag ska jag ta och jobba undan lite samt städa för Blubb kommer hit klockan två. Trots att vi har varit vänner i ca 8 år så har hon aldrig varit hemma hos oss. Jag blev lite paff när hon sa det för jag trodde faktiskt att hon hade varit här men så var inte fallet. Men idag kommer hon så det blir en rolig kontrast från hennes stora hus på 100+ kvm till våra 33 kvm. Men jag älskar vårt hem och tycker att vi bor fint trots den lilla storleken.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.