2   17
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Äntligen! Dags att ta skapandet till en ny nivå

Nu är det äntligen dags att ta skapandet till en ny nivå. Förra året så stickade/virkade jag en hel del halsdukar och blev väldigt nöjd med det jag gjorde. Jag är kreativ och måste få skapa. Jag började allt mer inse hur viktigt detta var för mig.
/
Now it is finally time to start crating on a higher level. Last year I both knitted and crochet scarfs and I was very happy with the once that I did. I am a very creative person and I need to create. I started to realize how important this is for me.

Just nu gör jag min första tröja någonsin. Jag kan säga att det är en djungel att försöka klura ut vilken design, garn och stickor man ska ha. Jag har läst väldigt mycket och letat länge. Garnet som jag använder är jumbo garn som jag köpte från eBay. I Sverige tar dom 500 kronor (minst!) för ett sånt här garn och jag fick 6 st för 330 kronor. Mitt mönster fick jag från Wool and the Gang. I mönstret står det vilken storlek jag behövde på stickorna och då var det 25 mm som ni ser på bilden och 12 mm.
/
Right now I´m making my very first sweater ever. I can say that it was very hard finding out what pattern, yarn and knitting sticks that I would want to work with. The yarn that I am using is a jumbo yarn that I bought from eBay. In Sweden they take 500 sek for only one yarn (at least!) but I bought 6 for only 330 sek. I got my pattern from Wool and the Gang. In the pattern it said that I would need needles in the sizes 25 mm and 12 mm.

Som ni kan se har jag redan kommit en bra bit på vägen. Jag skulle gissa på att jag hinner bli klar med denna tröjan innan helgen. Min dröm är att börja sälja tröjor, mössor och halsdukar som jag gjort. Det hade varit fantastiskt.
/
As you can see I´ve gotten pretty far in only a few hours. I would guess that I will be done with this sweater right before the weekend. My dream is to sell sweater, benies and scarfs that I´ve made. That would be amazing.

 

28 Kommentarer

 1. 1 februari, 2017 / 19:15

  Det kallar jag ett kapp och va roligt ska bli roligt att få se slutresultatet 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2017 / 09:00

   Jag det tog ett tag innan jag hittade ett prisvärt garn 🙂

 2. 1 februari, 2017 / 19:38

  Åh så underbart 😀
  Kan man beställa halsdukar av dig? 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2017 / 09:00

   Ja absolut! Dock har jag några projekt just nu som jag måste göra först men du kan maila mig om du är intresserad 🙂

 3. 1 februari, 2017 / 19:38

  Så kul 🙂

 4. 1 februari, 2017 / 23:55

  garnet ser gosigt ut =)

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2017 / 08:59

   Åhh det är sååå mjukt och fint 😀

 5. 2 februari, 2017 / 05:58

  vad roligt, och så snabb du är 🙂

  vilken bok ska du läsa i mars?

  • dixiwonderland
   Författare
   2 februari, 2017 / 08:58

   Jag blev klar med baksidan av tröjan igår. Idag ska jag göra klart framsidan och sen kommer jag behövde beställa hem mer garn för det räckte inte 🙁 Lily Collins bok 😀

 6. 2 februari, 2017 / 06:24

  Men åhhh va duktig du är 🙂 Kommer säkert bli en jättefin tröja. Visa den gärna sen.
  Hoppas du mår fint <3

 7. 2 februari, 2017 / 07:54

  Duktig du är 😀

 8. 2 februari, 2017 / 15:11

  Vad kul! Kommer nog bli skitsnyggt! 🙂 Ska bli roligt att se resultatet, kram!

 9. 2 februari, 2017 / 17:55

  Men vilken rolig affärsidé! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.