11   23
1   31
5   116
1   80
1   56
31   67
11   75
12   47

Startade dagen med en promenad på 6,5 km

Vilken härlig dag detta blev! Jag startade dagen med en promenad på 6,5 km. Bästa starten på dagen om ni frågar mig. Tycker det är så himla härligt att vara igång med träningen igen. Igår natt beställde jag hem 4 t-shirtar som jag ska ha när jag tränar. De borde komma denna veckan och det ska bli så skönt att äntligen ha träningskläder som fungerar till sommarvärmen.

Jag har verkligen inga basplagg i min garderob. Men det är för att jag alltid går i träningskläder nu för tiden. Om jag inte får tillfällen att klä upp mig på som nu i helgen. Om ni har missat Veckans Vlogg så hittar ni den här men till min förvåning så satt denna klänningen så mycket bättre än förra sommaren. Klänningen är på gränsen till för söt men som jag älskar den. Tråkigt nog så är den slutsåld men jag kommer länka lite vita klänningar längre ner i inlägget. Väskan kommer från Dune London, även den är slutsåld. Det är min billigaste väska men förmodligen den som jag älskar mest.

Nu ska jag ta tag i städningen här hemma. Söndagar är egentligen de dagarna när jag ska damma av alla hyllor där jag har växterna. Men ska sanningen fram så däckade jag i sängen igår och sov i 2 timmar. Det resulterade i att jag inte kunde somna inatt. Så det blev inte många timmars sömn men tack vare promenaden så är jag pigg. Nästan alla klänningarna som jag länkar här under är just nu på rea. Vissa har hela 60% rabatt vilket är ett riktigt kap. Jag har varit så fokuserad på min träning att jag faktiskt inte har tittat efter lite nya sommarklänningar.

Trim Short Sleeve Dress / Lacing Off Shoulder Dress / Singoalla Short Dress

Boho Tunic Dress / Bliss Off Shoulder Dress / Heart Off Shoulder Dress

Dela

18 Kommentarer

 1. 17 juni, 2019 / 13:22

  Vilken fin klänning och så skönt att den sitter bättre på dig nu! <3 Kramis

 2. 17 juni, 2019 / 14:33

  Men så sjukt fin!<3

 3. 17 juni, 2019 / 15:22

  Så härligt med långprommis på morgonen! Det piggar ju verkligen upp!

 4. 17 juni, 2019 / 17:09

  Superfin klänning <3 och härlig med promenad <3

 5. 17 juni, 2019 / 21:04

  Att starta dagen med en promenix är ju bara för härligt alltså! Kul att du beställt lite nya kläder, man blir ju så pepp då 😀

 6. 18 juni, 2019 / 09:03

  Så härligt att starta dagen så!! Och så himla fina bilder på dig, älskar klänningen! 😀

 7. 18 juni, 2019 / 09:32

  Men guuu vilken underbar start på dagen! Och så himla fin du är i den klänningen hjärtat!! Den passar dig verkligen så sjukt bra! STOR KRAM <3

 8. 18 juni, 2019 / 11:39

  Superfina klänningar, både den du har på dig och de du länkade! Sitter i träningskläder just nu hehe 😉 Ska försöka pallra mig bort till gymmet så att jag kan ta på mig något annat sedan! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   18 juni, 2019 / 18:47

   Hoppas att träningspasset gick bra 😀

 9. 18 juni, 2019 / 20:05

  vad härligt! så fina klänningar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.