0   2
5   39
3   29
2   20
0   29
0   24
1   23
1   22

Födelsedagsfirande på Koppargrillen i Vänersborg

Vilken fin dag det var igår. Vi startade dagen med en löprunda på ca 3 km. Sen när vi kom hem så gjorde vi oss i ordning för vi skulle iväg och fira min sambos pappa. Han fyllde år tidigare i veckan och ville fira på Koppargrillen.

Födelsedagsfirande på Koppargrillen i Vänersborg

Men innan vi åkte dit så åkte vi iväg och fotograferade. Junis första outfit! Vi har haft så himla dåligt väder och de få dagar som vi har haft bra så har vi inte kunnat fotografera av olika anledningar. När vi är klara med fotograferingen så kommer jag på att vi har glömt presenten hemma så det var bara att åka tillbaka och hämta den. Vi gav honom en frukostupplevelse för två vilket blev väldigt uppskattat.

När vi kom fram så satt de andra redan och kollade i menyn. Och det var inte lätt att bestämma sig för det fanns otroligt mycket mat på den menyn. Jag valde deras Filé Oskar. Fläskfilé serveras med grönsaker, sparris, hummer, bearnaisesås samt pommes frites. Jag har aldrig ätit hummer förut men det var gott. Deras bearnaisesås var galet god. Tydligen är de kända för den och det kan jag förstå. Fläskfilén var lite torr vilket var tråkigt. Ett stort plus var att maten serverades med ärtor och morötter som jag älskar.

När vi var klara så skulle de andra vidare och vi åkte till Blomsterlandet som låg precis bredvid. Dock hann jag bara ställa mig upp utanför bilen innan jag kände att min mage ballade ur. Det går inte att förklara den paniken man får när man vet att det kommer ta 15 minuter innan man är hemma och man måste på toaletten NU! Vill även påpeka att det hade ingenting med maten att göra. Den var inte på något sätt dålig utan min mage har varit besvärlig nu i ungefär en vecka. Jag hann som tur var hem. Så ledsen över att jag inte fick gå in i blomsterbutiken. Sen var jag dålig resten av kvällen så jag låg i sängen och kollade på The handmaid’s tale. Jag är på tredje avsnittet just nu och den serien är sjuk! Fruktansvärt hemsk. Man kan inte låta bli att bli rädd för att något sånt faktiskt skulle kunna hända.

Min senaste vlogg / Serierna som du måste se i sommar

Dela

14 Kommentarer

 1. 16 juni, 2019 / 16:18

  Bearnaisesås, pommes och sparris – oslagbar kombo! 😀 Så mysigt!

 2. 16 juni, 2019 / 19:57

  Åh så gott det såg ut och vad trevligt med födelsedagsfirande. 🙂 Men oh för mag-besvär, huhh!!! Hoppas du mår bättre idag <3

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juni, 2019 / 12:56

   Ja idag mår jag bättre! Så dumt av mig att inte ta med mina magtabletter men tänkte inte alls på det :/

 3. 16 juni, 2019 / 21:07

  Ska bli kul att se outfiten du fotat 🙂

 4. 16 juni, 2019 / 22:28

  Åh ser ju verkligen supergott ut!! Synd att fläskfilen var lite torr men bea är ju bland det bästa!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juni, 2019 / 12:56

   Ja det var lite tråkigt men såsen var mums mums 😀

 5. 17 juni, 2019 / 10:41

  Åh vad gott det ser ut!

 6. 17 juni, 2019 / 11:39

  Men alltså guuuu vad gott det såg ut! Mums, mums, mums!! kram fina <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.